keskiviikko 19. helmikuuta 2014

viime viikot

on lenkkeilty ja vähäsen treenailtu, kotona kaukoja, tehistreeneissä viikko sitten häirittyä kontaktia (Upu oli aika pätevä Upuksi!), siirtymiä, merkkiä ja maahanjättöjä. Torstaina ennen treenejä keppejä, ollaan saatu kiva vika välin väliinjättö-ongelma niihin aikaseks. Pikaseen ennen omaa treeniryhmää vielä jääviä peilin edessä. Perjantaina kouluttajavuorolla molemmat mustit. Sara teki hihnassa mukana kulkemista ja siirtymiä, vähän seuruuta, ruutua ja maahanjättöjä ja paikkisten jätöt. Kellimis- ja karkailuprosentti oli aika pieni :) Haukusta keskusteltiin kahdesti. Hupun treenejä en juur muista edes.

Lauantaina valmennusrenkaan näyttöä katsomassa, hienoja suorituksia ja korkea taso. Hyvä että ei ehditty mukaan yrittämään kun ei tän hetkisellä osaamisen tasolla tarvis sisäänpääsystä haaveilla. Kuitenkin, mietin että jos ois päästy ja tehty joku about viime kokeen tasoinen suoritus, niin ei sitä kuitenkaan hävetä ois tarvinut. Treenata pitäs muistaa kaikennäköstä, etenkin ehkä paikallaistumisessa yleisöä seläntakana, voip olla Hupulle vaikee ja ei oo paljon tehty. Näytön jälkeen agitreenit ja iltasella toiset kun peilikentille ei mahtunut. Sunnuntaina Markon koulutuksen jälkeen pika-agitreenit, oli vaikeeta mulle lyhyitä estevälejä ja pyörittiin samoilla esteillä, unohdin radan vissiin kahesti jo kolmosesteellä (!) Ennen sitä siinä agikentällä seuruunliikkeellelähtöjä ja jääviä ja jättöjä peilin edessä, ja vielä vähän merkkiä, sain lähtemään sivultakin kovaa, ho!

Alkuviikko on lähinnä lenkkeilty, eilen tehistreenit, vuorossa Marin valmennus. Hupun kanssa sitä noudon palautusta jossa tulee (ja korostuu kisamaisessa ja/tai ihmisiä takana) pomppaloikkaa, hidastaa loppuun ja kapula pyörii. Tehtiin niin että kiritin Hupua ennen kohtaa jossa tavallisesti korjais otetta/laukkais enempi ylöspäin/hidastas ja palkkasin sitten pikaseen sivulla ihan parilla toistolla tuli jo tosi hyviä meidän mittakaavassa! Myös ihan sivulletulot nopeutui. Näitä nyt sitten ja sitten testailis että jo vähentää kiritysapuja. Ehdittiin tehdä myös vähän häirittyä kontaktia, läksyksi pitkään kontaktin pitämistä ilman juurikaan häiriöitä vaikka kotona. Häiriöidyissä versioissa Upu oli parempi vikaks tehdyssä "helpossa" jossa ei häiriöitä sitten ehti katella vaikka minne.

Lenkillä ennen treenejä kaaduin jäätiköllä oikein mahtavasti, voip olla ettei ihan pariin päivään juoksennella..

Ainiin, Uupu on ilmoitettu agikisoihin, pitäs treenaa sitä tätä ja tota

kontakteilla haluisin nyt erityisesti vahvistaa oikeaa loppuasentoa ja kiirettä sinne, himmailee nyt jos mä jään taakse
renkaalla pitäis siedättää siihen että mä voin juosta vierellä ja poimii silti esteen ilman suurempaa suullista käskytystä, nyt vetää ohi jos mä juoksen enkä erikseen oikein painavasti sano että rengas (on vähän jännä?)
lähdössä pysymistä pitäisi palkkailla ja vahvistella
kepeille rutiinia ja varmuutta, hakemisen lisäksi myös loppuun suorittamiseen..
nuo ehkä akuuteimmat niitä ykkösten ratoja ajatellen, muuten ehkä eniten haluisin oppia (opettaa koiralle? - ei sille luonnostaan mitenkään helppoa) ne mua kohti hyppäämiset, oisko joku päällejuoksu tai joku päällejuoksu&jotain?

Näin viime yönä unta että oltiin agikisoissa ja rataantutustmisaika päättyi ja mä en ollut ehtinyt tutustua kuin viiteen ekaan esteeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti