sunnuntai 10. marraskuuta 2013

viikko vierähti

kovin vähäisellä treenillä on menty. Nyt rupeis olemaan taas treeni-intoa vaikka muille jakaa eikä millään malttais istua maanantaita töissä kun haluis treenaamaan!

Eilen olin buukannut Korrien koulutuksen meidän seuralle. Pidin Hupun varakoirakkona ja sitten kukaan ei peruuttanutkaan (!) ja ei mahduttu mukaan, ohops. No oli kyllä oikein opettavaista ihan kuunteluoppilaanakin ja tuli paljon hyviä vinkkejä & juttuja mitä voisi testailla treeneissä. Hupun kanssa käytiin safkiksella vähän hallissa niin että sai hömppäillä ja tarjoilla perusasentoa. Hupun maailman isoin häiriö tuntuu nykyisin olevan juokseva Jay, tätä pitää jatkossa treenata ihan silleen suunnitellusti!

Agia ei oo tehty aikoihin, pari puomia kans safkiksella, no nyt se sitten kääntyi taas vinoon ja paristi himmasi ja jäi 4on0off asentoon, edessä olevaan putkeen ei mennyt kertaakaan vaan sinne suuntaan osasi paremmin, toiseen suuntaan jossa edessä tyhjää ni oli vaikeempi.

Lauantaina Hupu oli mukana kun olin koetoimarikurssin järjestelijänä, tehtiin parit pikkutreenit koulun kentällä.

Perjantaina liikkurivartilla, kehääntulo, seuruuta palkkaillen, sitten piti tehdä noutoja niin että kapulat haetaan Hupun takaa, se oli kokeessa vaikeeta-tai piti katella, noh nyt sitten kolautti paluuhypyssä jalan niin että seisoi hetken aikaa surkeena kolmijalkasena. Siis kauhee, maailman varmajalkaisin pikkuHupu joka ei oo ikinä kompuroinut missään ja on niin varovainen ja suhteuttaa aina vauhdin alustaan jnejne. Jalka kyllä ilmestyi takaisin ja ei Hupulle tuntunut traumoja jäävän, pystyi tekemään uusiksi hetken kuluttua. Levis kyllä omat ajatukset treenistä ihan huolella kun säikähdin. Ainiin, tunnarissa nappas ekana väärää..hmm.

Torstaina oli seuran vuosikokous niin lenkkeiltiin vaan.

Keskiviikkona tehiksen valkku, meillä oli aiheena seuruu, joka leviää vähän joka suuntaan. Päästiin taas siihen että kouluttajan mielestä mulla pitäisi olla keino kertoa Hupulle kun se tekee virheen, ja mä en haluaisi huomautella sitä, jos yritän ex-tempore kuulostan vaan vihaiselta ja mitään toimivaa no reward markeria sillä vaan ei ole. Mä menin tietty tosi epävarmaksi ja Hups sitten pitkästä aikaa vähän lamaantui eikä leikkinyt. Ehdotukseksi tuli myös tehdä niitä että lähden pois alta jos se kattoo muualle tai leviää niin että saisi sitä vastuuta siirrettyä vähän sille. Niitä nyt aineskin pitäis tehdä. Vartin aika per koirakko on ihan älylyhyt ja loppui kyllä vähän kesken, kouluttajalle kiva haaste kun pitäis pikana ratkoo kaikkee. Käytiin markoa odotellessa Hupun kaa viel ulkokentällä, ihanan lämmin oli. Olin aatelut tehdä sitä seuruuta mut päädyttiin kuitenki tekee kaikkee kivaa, merkillemenovauhtii, ruutuu ja ohjattuu ja nostoja ja kapulan kanssa sivulletuloja. Paikallaolot tein myös.

Alkuviikon treenejä en enää muistakaan, voi toki olla että ei ees treenattu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti