maanantai 11. marraskuuta 2013

treeniaiheita loppuvuodeksi

treenattavaa

Hupu

kokonaisuudet, siirtymät, kehääntulot, näitten painoarvoa on mun jotenkin tosi hankala pitää sillä tasolla millä pitäs. Erityisesti pitäs ottaa työnalle se että kisapalkan jälkeen tarjoaisi vielä enemmän peruasentoa/vieressä kulkemista. Nyt kun on ollut kovin innokas niin vähän sinkoilee. Näiden lisäksi kehääntulot tuomarintarkin kautta!

paikallaolot vois vahvistelle eteen kattelua, istumista muistaa kans tehdä.

Seuraaminen, pitäis miettiä miten nyt lähdetään etenemään. Häiriöitä nyt aineski pitää muistaa treenaa.

Jäävät, ylläpitoa, odotukseen parempaa asennetta

Luoksari, vikaan pätkään vauhtia, muuten mitä nyt ikinä onkaan tehnyt niin liike on mennyt tosi paljon paremmaksi, eli jatketaan nykyisiä treenejä tän osalta.

Ruutu vahvistellaan vielä vähän sitä seisomassa pysymistä stop käskystä aineskii.. merkille suoruutta ja peruasennoista lähtemiseen vauhtia

ohjattu, pitäs harkkailla liikkurilla, merkiltä lähtöön odotuksen jälkeen vauhtia, suuntien vahvistelu

metsku/hyppynouto paksuja puukapuloita hyppynoudossa

tunnari pitotreenejä erikseen, haistelua pitäis vahvistella

kaukot seisomisesta tehtävät vaihdot & viiveet!

Ulpukka sais myös tehdä edelleen paljonpaljon häiriöitä, koska ne on sitä selkeesti vienyt eteenpäin eikä se niitä suunnitellusti tehdessä enää yhtään ahdistu vaan on tosi reipas.

Sarkki

kokonaisuudet ja palkattomuus, rakennetaan pikkuhiljaa uusiksi. Yritän pitäytyä tässä uudessa linjassa että "omat jutut" ei saa mussa minkäännäköistä reaktiota joka voisi olla Sarkin mielestä kannattavaa.

Liikkeistä eniten pitäs treenaa levinnyttä seuruuta, levinneitä kaukoja ja ohjattua ja tietty paikallaoloja.

Zeta, luoksari ja ruutu on olleet ihan ok kunnossa treeneissä. Noudoissa ois se ikuisuusprojekti että kun kääntyisi vauhdin kanssa suoraan sivulle ja malttaisi pitää kapulaa vähän paremmin. Luoksari oli jo hyvällä mallilla, mutta on taas paristi juossut vaan täysiä läpi.

Upun agit

opetellaan ne kepit, tää 1x/2 viikkoa on vähän hidas tahti mutta josko joskus, muutenkin vahvistellaan esteosaamista ja yritetään sivussa ehkä opettaa ohjaajaa. Ois hirvee into päästä kisaamaan agilityssä, harmi kun se ei kyllä näy treenimäärissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti