maanantai 11. marraskuuta 2013

ja taas alkoi

ihana arki, jos on viettänyt viikonlopusta yhden päivän kurssilla ja saman päivän illan juhlissa niin johan se tuntuu että koirien kanssa tekeminen on jäänyt tosi vähälle ja meinaa malttaa maanantaita töissä istua että pääsis jo treenailemaan ja puuhastelemaan..

Pikkuagit ennen markon ryhmää. Mua ahistaa kun on "vaan vähän aikaa", en tiedä näkyikö se vai radan alun rakenne siinä että Hups oli jotenkin vaisu (markon mielestä ei ollut, mutta mä nään kyllä siinä ihan kaiken nykysin, ja ehkä vähän vielä päällekin toki). Alku piti ottaa mua kohti ja vasta ekan hypyn jälkeen ohjata sivusuuntainen hyppy (sen osas tosi helpolla!) niin jotenki sen mun pysähtynyttä kättä kohti tuleminen oli vaikeeta, pitäis palkata näitä? Tuli siis kyllä, mutta ei ihan semmoisella Hupun agi-ilmeellä vaan vähän odottavana, käsijarru päällä tai jotain. Sitten taas mulle on ihan supervaikeeta olla lähtö niin että odotan paikallaan ja sitten jossain kohti pitäs ajoittaa oma liikkeelle lähtö, jän aina kökkimään liian pitkäks. Keinua piti taas vähän himmailla, pari toistoa ja oli ok. Ei varmaan auttanut että sanoin varmaan kolme kertaa vahingossa puomin käskyn.. Toista pätkää jossa oli putki ja puomi ja pari estettä, marko ei oikein ehtinyt neuvoa kun sen ryhmäläiset jo tuli niin tein sitten sen takaakiertohypyn kautta vuoron perään putkea ja puomea, ei ihan kuunnellut jos en ohjannut. Puomi vetää.

Sarkin kanssa seuruuta hallinpihassa. Meinas olla eka vähän haastavaa kun oli lähdössä halliin :D Pidin sen hihnassa ja mietin että voisin ottaa kuurin hihnaseuruuta sille, en ehkä siks miks yleensä, mutta voisin itte mennä kyttäämättä eteenpäin ja hihna kertois sit mulle jos se on karannut haistelee :D Jos Hupulla ei oo sitä no reward markeria niin Sara on tosi helppo saada korjaamaan moka "oij, se meni ihan pilalle, nyt otetaan uudestaan" huudahduksella. Eikä tartte olla negis, sille riittää kun ei tuu palkkaa niin yrittää sitten enemmän (joo, se kisakestävyys ei ehkä mätsää tän kaa kauheen hyvin) Oli aika kivasti muuten hiljaa vaikka hulluilla kierroksilla.

Hupun kanssa kotona koulunpihatreenit, pakko yrittää saada niihin ympättyä enempi perusasentoja ja muuta sivullatehtävää, mutta ku juokseminen ja juoksuttaminen on niin kivaa.. Uupu on kyllä niin kiva siellä pihalla, ollaan siirrytty takapihalta sivupihalle valojen perässä ja siitä menee just sopivasti sillon tällön kävelijöitä vieressä, ei koko aikaa vaan aina joku yksi silloin tällöin yllättäen niin että mä kuitenkin nään jo kauempaa kun ovat tulossa. Tehtiin parit kontaktintarjoomiset alkuun just näillä häiriöillä. Sitten tunnarinpito juttuja, olin aikonut tehdä vaan sivulletuloja tai niitä hankalia mutta sitten siitä tuli taas tunnarisuussa juoksemista, pystyi kääntymään paikaltaan taaksepäin kiertämään purematta, kiva :) Tehtiin kans jääviä tunnarisuussa niin että sai nappasta mun kädestä kapulan kesken seuruun, sitten joku koko pihanmittainen nosto niin että jätin kapulan ja tehtiin jääviä ja seuruta toiseen suuntaan ja pihan päästä vapautin hakemaan alkuun jätetyn kapulan. Vastaan tuli just sopivasti joku lastenvaunujen työntäjä ja Hupu joutu ohittamaan sen mennessään kapulalle, reippaasti ohitti! (siis jonku useemman metriä toki sivussa, en mä ihan vierestä lähettäs tietty ku ihminenhän vois vakka säikähtää kun irtokoira juoksee kohti :D) Normit kaukot kapula suussa ja kaikkee hömppää. Olin miettinyt että ei ny stoppei ku maa vähän jäässä mut ei se sit ollukaan ni tehtiin parit kierrot karkuunjuoksuilla ja siihen perään stoppi, Hupu hyppäs tasajalkaa ilmaan pysähtyessään, oho! Ollakseen maltillinen jalat maassa koira niin en meinannut usko silmiäni :D Tosin haluttas kyllä edelleen se liukustoppi..

Kotona vielä tunnaritreeniä kun sitä väärää napsas torstaina. No ei nyt tietty, tein kaikkia hetsiversioita ja kävin heittelemässä haettavaa ja tehtiin ekana vaan yhdellä ja sitten monella jnejne. No mutta kiva, tuli paljon hyvä toistoja. Samalla testailin erilaisia palautuksen palkkailuja miten se ei puris.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti