maanantai 21. lokakuuta 2013

normimaanantai

Ennen treenien vetoa ehdittiin tehä superlyhyt agitreeni viereisellä kentällä, puomin alastulokontaktia lähinnä. Nyt kun edessä oli putki niin eipä osannutkaan itsenäisesti pysähtyä oikeaan paikkaan, no sai kerran tarjota korjaamista, uusi yritys ja sen jälkeen osas. Hupu on kyllä hauska kun se on niin helppo saada tekemään oikein jos vaan osaa kertoa sille itte mitä haluaa. Mulla on törkee flunssa joten tehtiin joku neljän esteen pätkä para-agilitynä niin että vaan seisoin keskellä. Hupu on kyllä luontaisesti tosi hyvä tämmöisessä, se irtoo kovaa, ja irrottuaan se tulee täysiä kohti mua näytettyä linjaa. Olin jopa itte tyytyväinen yhteen kohtaan jossa sain sen jotenkin linjattua yhden esteen kautta putken oikeaan päähän, en osaa selittää mutta se tuntui näppärältä. Tosin seisoskeluagility on tyhmää, mä haluun juosta!

Treenien vedosta parin tunnin iltalenkille espooseen kun jaylla on agitreenit. Turrit lenkkeili j:n kaa lämppälenkil ja hupun kaa käytii kahelleen espooseikkailulla, yritin eksyy mutta löydettiin aina takas ja jouduttiin lähtee yhteesä kolmeen eri suuntaan uudelleen kävelee että saatiin joku puolentoista tunnin lenkki aikaseks. Lenkin ohessa treenattiin. Kaukoja erilaisten juttujen päällä, jääviä yllärinä kesken kävelyn, teki seis-käskyllä istumisii, mut koe on niin lähel että tehkööt, en sit teettänyt ku maahan ja istu-käskyjä. Yhdestä suunnasta löydettiin pieni valaistu hiekkaparkkis ja tehtiin siinä pari siirtymää ja mukanakulkemisen tarjoomista ja liikkeenaloitusta. Megalyhyitä seuruupätkiä, luoksarii ja kaukoja. Kehitystä ei aina huomaa, mutta joskus pitää pysähtyä ajattelemaan, ei ehkä puhettakaan että joku vuos sitte ois voinut treenaa hupun kanssa huoletta vieraassa paikassa, pimeessä, niin että molemmilla reunoilla tiet jossa menee kävelijöitä yms, vieressä koirapuisto jossa haukkuu koiria.

Sarkin kanssa vielä hallin pihassa seuruuta jääviä ja kaukoja. Ollaan saatu taas seuruuta vähän paremmaksi, se oli jotenkin niin väljää ja epätarkkaa hetken, nyt se taas piippaa ja tekee paremmin. Pidetään nyt mielellään tää. Kaukoissa teki vaihtoja ihan itte, ja jäävät sil on niin superit kun se hypähtää oikein kaikkiin asentoihin.

Tänään tiistaina oiski sitten tokojaoksen kokous ja koirilla vapari.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti