maanantai 21. lokakuuta 2013

good good things

Blogi laahaa perässä, treenattu on toki, katsoo jos jaksan muistella parin viikon treenit, mutta eilen tehtiin pitkästä aikaa voivoi-kokonaisuus. Oon huomannut että ihmisillä jotka näkee kuinka hienosti heidän koiransa osaa jotain tai kuinka hyviä he ovat yhdessä koiransa kanssa, ja jotka ovat ylpeitä koirastaan ja siitä miten ovat sen opettaneet, menee pääsääntöisesti aina paremmin kuin tällaisilla "v**tu ku me ollaan paskoja, pitäis olla vähintään täydellinen että kelpais ittelle"-nysvääjillä niin yritetään nyt kirjaa positiivisesti ;)

Yleistä: Hups oli ihan superinnokkaana koko ajan, vastasi tosi hyvin kehuihin, ei yritä taskuille, ei muristele vaan loikki vaan. Kantoi ihan vikankin liikkeen palkkaukseen asti. Virheet on aika samoja kuin treeneissäkin

Paikallamakuu: pysyi suorassa asennossa koko ajan, meni hyvin maahan, nousi hyvin ylös, tuli kivasti kuvitteelliseen riviin & istui kontaktissa. Liikkeen jälkeen pystyin kehumaan ja ottamaan uusiksi sivulle, ei aikonut ryysiä palkalle piiloon (jota ei ollut kun piilo seinän puolella ja seläntakana kehääntulo)

Seuraaminen: olipahan innokas, suoritti kaikki perusasennot ripeästi, oli ihan koko ajan kovasti tekemässä seuraamista

Istuminen: hyvin istui, hyvä seuruu alussa ja skarppi odotus

Luoksari: hyvin maahan, hyvä vauhti, skarppi stopeissa odottaessa, hyvin maahan, hyvä loppupätkä!

Ruutu: ei yrittänyt karkaa virittelyistä, pongas hyvin, meni kovaa ja varmannäköisenä, nopsasti maahan, ei haistellut kävelyissä, sivulle kiva asenne!

Hyppynouto: en keksi korjattavaa (!!) oli hyvä vauhti, nätti nosto, siisti pito ja näppärästi sivulle

Metsku: hyvä vauhti, piti nätisti, sivulla suu kiinni

Tunnari: hyvä vauhti kapuloille (palkattomuuden ja viiveen jälkeenkin!) Reippaasti takaisin, lähellä & sivulla piti tosi nätisti, niin ja otti oman tosi varmasti ja lähti heti tuomaan kun osui siihen jo tokana (aloitti haistelun rivin päästä, oma toka oikeelta)

Kaukot: suoritti kaikki vaihdot (kaukoissa liikkurimarko veti jollain sekunnin vaihtoväleillä joten mitään kauheen realistista näistä ei voi sanoa kun meidän ongelma (parin tekniikkafiban lisäks) on nimenomaan ne 5s viiveet.

Treenaa:
-seuraamista, aina ja ikuisesti, voihan kontaktintiputtelu, sen "ei nappaa maailman eniten"-kontakti tippuu ongelman lisäks on tullut tämmönen uus, kun Hupu on tosi innokkaan oloinen ja aloitetaan seuruulla ni se jotenkin tippuu silleen vahingossa "tuolla on ruutu, mennäänkö me kohta ruutuun". Sitten yritti kovasti vähän kaikkee ja siitä seuras vähän kaikkee. Askelia ei oo oppinut ku ei oo vielä treenattukaan. Paikallakäännöksissä vino pa-> treenaa!

-luoksarin stoppi, nyt teki ravisipsuttelun suullisella käskyllä, just ku olin päättänyt et pidän nyt taas sen ku stoppas sil joku treenikerta niin hyvin

-luoksarin ja kaukojen jätöt palkattomuuden/muiden liikkeiden jälkeen-> nyt tuli haistelu esiin

-tosin haistelu tuli myös paikkamakuun jätössä, loppuajan oli ollut skarpisti siinäkin

-tunnarissa alun kääntyminen!

-tunnarin pito, nyt se vaikein vaihe tuntuu olevan siinä keskellä matkaa, pari metriä ennen mua & sivulle tullessa piti nyt hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti