torstai 5. syyskuuta 2013

vähän kiirettä pitää..

..ei ehi blogia kirjotella

perjantaina viikko sitten käytiin treenaamassa agia, en osannut kyykkiä, tai osasin, en päässyt sieltä ylös. Hauska pätkä, joskin "vähän" oli taas mulla haasteita olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan. (ja nyt ihan ylipäätään ohjata oikein)

Lauantaina taidettiin olla aika treenaamatta. Lenkin ohessa koulunpihan toisella puolella, sielläkin on jo kotipiha-asenne. Joku varmaan kilsa kotipihasta! :) Ja siinä käy aina alueen reunalla niitä koirien tyrkyttäjiä, hyvää häirötreeniä mulle :)

Sunnuntaina kattomassa piirimestiksiä. Tein oikein ku peruin Hupun osallistumisen. Liikkeistä olin aika luottavainen ja mietin että oishan se nyt noi osannut, mutta testasin tyhjään kehäänmenoa koemaisesti ja oli aika jähmeetä, muaki jännitti tietty ku kisoissa oltiin ja joku saatto vaikka kattoa. Palkkasin ja leikittiin ja sai aikansa leikkiä ennen ku rentoutu. Niin ja hyvä meidän seura! Uusittiin viime vuotiset hopea ja kulta.

Illalla ojankoon kokonaisuustreenit. Marko liikkuroi kokonaisuuder piirimestisten evl-kehiä mukaillen. Hupu oli aika superi. Zetassa oli ekana maahanmeno ja siitä ei lähtenyt heti mukaan, se oli ainoo selkeempi iso virhe. Pientähän aina on. Tuntui tosi hyvältä, helpolta ja kevyeltä, oli valmiina aloituksissa jne. Sara teki kans, ei haukkunut ohjatun merkiltä lähdössä! Tunnarin aloituksessa repes koemaisesti kellimään, leikin ku en näkiskään, kun tuli käsky oli jo lopettanut ja lähetin siitä etsimään, näytti hölmistyneeltä ja suoritti kiltisti. Toisessa kohti häippäs haistelee vissiin ja jatkoin yksinäni matkaa, kun ei saanutkaan huomiota niin ilmesty jossain kohti sivulle seuraamaan :)

Maanantaina kattomassa agiepiksiä ja hallissa vähän treeniä. Peilitokot.

Tiistaina hallituksen kokouksen jälkeen vähän agia. Marko oli tehnyt helpon mölliradan ja tehtiin sillä ihan nolla :D Itsekritiiki rupee pukkaa päälle aika pahana jo tässäkin mukahauskassapuuhassa. Mun selkä on jäykkä, kädet näyttää tyhmiltä, kädet liikkuut tosi typerän näkösesti, tein jonku ihme vaihtolaukka-askeleen, olin hidas ja lyllersin ja näytin kömpelöltä. Siitä huolimatta se oli ihan hauskaa. Mulla oli jo omat plänit rataan, tosin ei tehty niitä, ne oli per este tai kaksi, niistä puutui huomiot siitä että mihin rata sitten jatkuu.

Keskiviikkona ekat tehistreenit uudella porukalla, tosi mukava ryhmä motivoituneita koirakoita, tulee varmaan paljon hyviä ja hyödyllisiä treenejä ens kauden aikana! Hupun kanssa jatkettiin omalla vuorolla edelliskauden vikatreeniä, peruasennon tarjoomista ja naksuttelua. Oli vähän ehkä jännää, mutta treenaamallahan se paranee. Oli myös kuvaukset ja tehtiin paikallaolojen käskytyksiä.

Torstaina töistä turkuun, oli vaan Hupu nyt. Katottiin niitä perusasentoja, kehääntuloja ja toisella kierroksella paikallaoloja sekä noutojen aloituksia niin että joudutaan vaihtamaan aloituspaikkaa. Olipas jännää kun Hupu oli tehnyt jo alle pa tarjoomisia ja oli suht reipas, niin sitten kuitenkin siirtelyiden jälkeen itse liikkeisiin tuli kaikki semmoset satunnaisbugit joita joskus vaikeissa paikoissa tulee. Tarttee treenata näitä paljon! Ja luoksetuloja kans. Hupu oli jotenkin vähän väsyn oloinen, olikohan se valvonut parkkihallissa koko aamupäivän.. tai sitten mä olin ite vähän väsy, turusta kouluttamaan mennessä tuntui että voisin käydä myös kentän penkille päikkäreille hetkeksi.

Tänään sitten suoraan töistä HSKH:n ekalle (mitä ilmeisimmin?) tokoleirille, ompas hauskaa, ja hienoa että tällainen on saatu aikaan! Järkky kiireviikko kyl ollut, ehkä leiril ehtii hetken hengähtää? Kauheeta kun yleensä töissä pohdin puolet päivästä koirien treenejä ja sitten onkin ollut vaihteeksi tekemistä jossa pitää olla läsnä muutenki ku fyysisesti niin jäänyt treenit ihan hunningolle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti