torstai 29. elokuuta 2013

tää viikko

ma-ti Upun kanssa heinolassa käymässä. Maanantaina treenattiin kymiksen koulun kentällä. Koulun ovesta lappoi salibandyn pelaajia ja kentän ympärillä meni koiranulkoiluttajaa yms. Tehtiin vähän seuruuta ja siten ruutua, merkin kautta ja merkistä maalinkiertoon tai ruutuun, vähän ohjattua yhdellä kapulalla samalta merkiltä. Loppuun vielä vauthimetsku, jätin Hupun istuu ja kapulan sen eteen maahan & kävelin toiseen päähän kenttää, jossain kohti äiti sitten huuteli mulle jotain ja ihan Hupun eestä oli menossa puskasta tullut fillari, no ei ees reagoinut, siellä istui kuin ois joku häiriötreeni :) Treenien jälkeen pääs uimaan jonneki venerantaan ja kaupunkikävelylle. Tiistaina retkellä Ketturiutalla.

Tiistaina HT1 kurssia. Alussa paikallaolojen käskytyksiä, se maahan-käsky on kyllä paha. Hyvin Hupu kyllä miettii & tekee kun hoksaa. Ja on nykyisin tosi rento ja iloinen näistä palkatessa, ei masennu :) Omalla vuorolla ohjattua, kokeiltiin liikkuroitua. Oli aika hidas, palautusvauhti paras. Hidas, ku epävarma ja miettii, puuttuu focusta, hidas ny on mun yleissana sille asenne motska ja draivi ja into ei oo täydelliset. Saatiin vinkkejä liikkurin käsky-sanaan riekutuksen opettamisen, niin että jossain kohti ehkä joskus rupeis jo miettimään leikkipalkkaa siitä-> lähtis merkille odotuksen jälkeen paremmin. Nythän se meinas nukahtaa odottaessa. Oli muitakin ajatuksia mutta kirjasin ne jo treenikalenteriin.

Keskiviikkona tehistreenit, tehtiin pikkukokonaisuus jossa kyllä palkattiin kehäänmeno, sitten suora luoksetulo ja ruutu, takana kehänauhaa ja betonimöhkäleitä. Ruudussa suorapalkka. Tehtiin paristi ohjattua liikkurin käsky-> riekutus, ei nopeuttanut vielä merkkiä ;) Tuli hyviä toimivantuntuisia ajatuksia perusasentolähtöihin merkille.Tehtiin aika paljon myös pa:n tarjoomisjuttuja, toimi kun ulkoisti naksun ja palkkauksen multa pois. Tää perusasento homma on kyllä nyt ihan ykkösprioriteetti meidän treeneissä, ja tuntuu että jo parissa päivässä on tullut treeniversioissa edistystä. Hoksasin myös että oon tosi monessa asiassa jäänyt Hupun kanssa kiinni vanhoihin "ei sen kanssa voi tehdä näin" juttuihin, joihin se on kuitenkin jo kasvanut niin että pystyy. Esim. joku perusasennon tarjoominen, pentuna jos sillä tuli pienikin ajatuskatko ja se katto muualle, niin se myös lähti muualle, kaiken liikkuvan perään, siksi en juurikaan oo voinut odotella, vaan oon aina itte ollut jokseenkin aktiivinen vähintään kävelemään toiseen suuntaan, nykyisin se on kuitenkin jopa sen verran kiinnostunut treenistä että ei ehkä ihan ekana lähtis huitelemaan.. Kiitos treeniseuralle ajatuksista ja avusta! Ja kiitos koko kivalle tehisporukalle antoisasta kaudesta :) Ainiin paikallaolot tehtiin, pitkä makuu, 3min jälkeen rupes menee ihan yhtenään lonkalle. Pitäs ehkä malttaa treenaa pitkiäki joskus! Hupu treenas eka ja muitten vuorot odotti aidas, piti vähän meteliä, ja kun oikein kiljuu ja haluaa kentälle niin sai lopuks tehdä vielä hyppynoudon paristi. (hitto, pitää opettaa se olee hiljaa taas ku kohta alkaa hallikausi! ja oisha se nyt muutenki kiva jos osais käyttäytyä).

Torstaina ojangossa treenien jälkeen vähän suunnittelematonta hömppää,  mutta oli mukavaa :) Matalaa merkkiä hetsillä ja hyvästä merkistä lennosta ruutuun, suorapalkkaa, ja erikseen tyhjää ruutua, kerran tarjos etupuolta, muuten aika kivasti teki. Kaukoja merkillä ja ruudussa. Perusasentoa ja mukana kulkemistarjoomista. Felixin kanssa paikallaolot. Istui hyvin, väli hyvin, maassa taisi mennä kerran lonkalle vaikka piti tehä lyhyt onnistunut. Piilopalkalle teki ihan älykivasti seuruun tarjoomista eikä nykinyt, vapautus siitä. Sitten Marko käski tehdä hyvän treenin, tehtiin pikkukokonaisuus. Hyppynouto puukapulalla, zeta niin että vikalla sivulla istuminen ja ruutuun suorapalkalle. Liikkeiden aloitukset niin että odotin että tarjos pa ja pääsi sitten heti tekemään kun istahti. Zetassa tuli hassu moka kun ei lähtenyt istumisesta mukaan, siellä se istua tönötti kun pysähdyin lopussa :D Uusittiin se lennosta. Muuten ihan kiva, oikeelle kääntyminen kartiolla tuntui taas vaikeelta, siis mulle. Ojangosta espooseen. Hupun kanssa leikittiin nurtsilla ja tehtiin samalla perusasento leikkiä. Testailin kun leikin ohessa otin palkan pois ja jäi napsimaan heinää, kun vaan odotin, meni elämä ja en sitten malttanut odottaa vaan päädyin peruuttelemaan, palkka kun tuli. Kokeilin myös määrätietoista muttei vihaista kieltoa seuraavassa tilanteessa ja kun lopetti samantien niin jatkettiin leikkiä. Oli helppo olla jämäkkä kun ei tarttenut pelätä että sen toko menee pilalle jos ottaa itteensä, eikä se kyllä yhtään ottanut, oli ihan hörökorvin että aijjaha ja jatkoi heti innokkaana leikkiä. Siinä missä jos ois yritetty samaa vaikka jonku liikkeen välissä ni ei ois halunnut enää tehdä. Sarakin pääsi treenaamaan, tai no, oli vähän pimeetä ja pelottavaa, treenattiin sitten perusasennon tarjoomista kun haluaisi vetää hallille (jossa ei oo ees koskaan käynyt sisällä) ja tehtiin lenkin ohessa vähän perusasentoja, kaukoja, jääviä ja luoksetuloja. Oli ihan hiljainen ja skarppi, parempi aina lenkillä ku kentillä. Hupu teki lenkillä kans vähän patsastreeniä, niin että patsas-pa-tuli palkka & sen jälkeen tehtiin joku tehtävä. Oli tosi innostunut.

Aamutreeneissä Hupu on tehnyt vaan kapuloiden nostoja ja sivulletuloja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti