maanantai 19. elokuuta 2013

maanantain treenailut

Ojangossa kisajuttuja puuhaamassa ja samalla Hupulle perusasennon tarjoomista, mukana kulkemista ja niitä mielikuvia. Se oli niiiin innokas ja iiiihana. Treeneissä meni ehkä joku viis minuuttia, no tehtiin me ihan pari kaukovaihtoa kans kun oli sopivasti nenä kohti naapurikenttäähäiriötä.

Agitreeneissä vaikea pätkä jota en taas ymmärtänyt. Tai siis jotku tuntuu tosi loogiselta mulle, mutta sitten kun pitää olla oma vauhti pysähdyksissä ja tai hidastaa hetkeksi reilusti niin oon hukassa. Tosi vaikeeta on myös että koira menis mun ohi ja jatkais siitä eteenpäin. Mutta osattiin ehkä tehdä takaaleikkaus niin että Hupu tiesi kumpaan suuntaan ollaan menossa edessä olevalta esteeltä kun aluksi sain sen vaan tekemään turhan pyörimisen kun kerroin ennen estettä että jatkettas oikeelle kun oikeesti mentiin vasemmalle. Tai sitten se vaan oppi radan. Sitä edeltävä kohta oli se ärsyttävin, kuulemma sama aihe kuin se mikä musta joskus aiemmin oli tolkuttoman vaikee, en muista nimee. Olin ehkä vähän väsy ku oli jotenki vaikee ees yrittää keskittyä.

Kotona Sarkille seuraamista ja oman piilotusta, käytiin siinä ennen pissillä ja Semppa hömppäs siinä häiriökoirana Saran tehdessä ja se haki sen oman varmaan kolme kertaa ennen Saraa :D Huupulle kans vielä yks oman piilotus. Tänään aamulla Hupulle tunnari laudalla ja pari kertaa pelkkää palautusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti