perjantai 5. heinäkuuta 2013

Ulpu koulunpihalla

koulunpihalla Hupukan ja jayboyn kaa, meni melkeen hermoja menettämättä puolin ja toisin, että aika hyvin :)

Hupu oli ihan superHupu, sillä oli eka kertaa ikinä kotipiha-asenne jossain kotipihan ulkopuolella! Eikä oltu ees kahelleen!  Ennen mä halusin koiran joka ehdottomasti osaa odottaa kiltisti ja hiljaa (Sara-traumat) mutta jos ny Hupu haluu vähän kimittää ootellessa niin se ei sitten ärsytäkään yhtään, kun se kertoo sen innosta.. Tehistreeneissä huusi kun Riivis meni merkille ja ruutuun, nyt huusi kun pidin Jayta kiinni ja vähän hetsailin.

Hups teki kolme settiä, tai oikeestaan neljä. Ekassa kehääntuloja tosi hyvällä asenteella, loikki, tosin mulla oli pallokin jo valmiina kädessä. Sitten kehääntuloista jatkona ruutu, ei katellut merkille ku kyselin mutta sinne meni, (ei yleensäkään halua katsoa jos näytetään tms? katsoo mielummin poispäin? auttaminen ahdistaa?) ja ruutuun myös superhyvin, kiihdytti mennessään. Palkkasin mun luota, ruutua vähän lähempää ja merkki+ruutu juoksutusta, nyt oli sitten taas vähän vasemman reunan tarjoomista.. Sitä sitten treenailtiin.

Toka setissä superlyhyt seuruu ja bileet, oli hyvä! Ohjattua, vasenta puolta yhdellä kapulalla. Osat sais olla varmemmat, hyvä häiriö ku kapulan takaa meni ihmisiä yms. Palautukse oli aika super, palkkasin jonku vauhdista ja toisessa tuli sivulle niin että tunsin ku koski mun jalkaa! (kaikesta mäki oon onnessani).

Metskua niin että Marko heitti pidemmäs, ohut kapula vinosti suussa, ihan ku ois vähän kalissut. Tokassa Marko luuli heittävänsä ja lähetin Hupun noutamaan, sai kapulaa kohti kävelevä ihminen-häiriön näppärästi, palkka nostosta.

Kaukoja, 40 mun askelta, oisko ehkä 30 metrii? Eka istuminen oli superhyvä, takana pal häiriöitä, on ehkä vähän tottunut saamaan vaikeesta eka vaihdosta palkan, tokaan tarvi sit lisäkäskyjä, sitte lähti rullaamaan ja teki monta hyvin, palkaks sai juosta leluun.

Hups vielä lähtiessä ruutuun suorapalkalle kun Jaykin. Mentiin kehään ja kuiskuttelin ruutua, tuntu taas siltä ettei yhtään hetsaannut, mutta lähtipäs aikamoista vauhtia. Se hetsaantuu muttei näytä hetsaantuneelta?

Treeneissä meni tovi niin Sarkki jatko kotipihatokoja. Silläkin on muuten kotipihassa kotipiha-asenne :) Tehtiin palkatta seuruu, "zeta"(=jäävät jossain muodostelmassa) ja palkka luoksetulon maahanmenosta. Teki aika kivasti, ei huutanut, ja teki silti tosi innoissaan. Erikseen kaukoja. Vitsi se on tosi kivasti ostanut sen peru-seiso taaksepäin, tuliskohan sen uudeks käskyks joku perus :)

Tänään aamulla Hupulle stoppeja, taidan vaihtaa sillekin käsimerkin, ja vähän seuruuta-hyvä asenne! Nyt se edistää, no ihan sama, kontakti ja nopeet perusasennot on ainoo kriteeri tällä erää. Ainiin, teki sivuaskelee oikeelle aika kivasti lelupalkalla, pitää jatkaa sitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti