lauantai 6. heinäkuuta 2013

ojangossa..

perjantaina kouluttamisen jälkeen koirat treenas, eka hups, sitten Sara ja sitten Hups vielä lisää. Kentällä oli häiriöroinaa, molemmat teki kehäänmenoja ja vähän siirtymiä siellä, näissä ei juurikaan ongelmia, edes Sarkki ei juossut tarkistelemassa oisko roinan seassa namipusseja. Mutta mikä oli ihan törkeen vaikeeta molemmille, niin merkillemeno matkalla oli taas jäänyt kapula, ja ei vaan ois voinut, ois pitänyt tarjota kapulaa merkkinä, tai hakea kapula. Pitää ehkä treenailla ihan erikseen. Paikallaolot kaikki meidän koirat, mä tein ite häiriökävelyt, päät kääntyi mustilla mutta pysyivät suorassa.

Lauantaina vein markon talkoilemaan ja aamulla mukana turrit. Ois ehkä pitänyt muistaa että jos Saran kanssa treenaa aamulla niin antais sen ruuan kuitenki ennen treenejä eikä niiden jälkeen. On ihan hurjan äänekäs eikä oikein malta keskittyä tekemään mitään jos on kovin nälkäinen. Tehtiin metsku, ohjattua, ruutua ja luoksetulo. Ruutu oli jostain syystä vaikee kentän etureunaan päin.

Hups treenas sitten iltapäivällä kun hain Markon talkoilemasta. Olin etukäteen päättänyt tehdä kaikki voi-liikkeet tai osan niistä palkaten niin että onnistuu, kentällä oli alkuun tosi paahtavan kuuma, joten pidettiin taukoa varjossa vähän joka välissä. Aloitettiin lopusta, kaukoja niin että kääntyilin matkalla käskyttämään ja kävelin koko aika, istu-maahan-istu vaihdot tosi kaukaa. Olipas hyvä. s-i pitäs nyt saada erikseen kuntoon. Tunnarin tein niin että kapulat kentän toiseen päähän, meni kovaa, hidasti hyvin haistelemaan, osui omalle tokana ja otti sen varmasti, palkkasin vauhdista vasta puolen välin jälkeen, tuli silti koko aika varman näköisenä, oli ihan super. Hyppynoudossa pari vinoa palautusta, takaspäin nappaa paremmin hypyn mukaan, mennessä meni kerran ohi ku oltiin kokonaan esteen sivussa, toistolla toki ok. Metsku tehtiin kaukaa sinne tunnari kapuloiden viereen, hyvin haki. Sitte rupes ukkonen kuulumaan ja rupes tulee vähän hoppu, luoksetulossa stoppia takapalkalla ja stopista lähtöjä, sen jälkeen ruutu suorapalkalle läpi, jääviä tehtiin juoksennellen ja seuruuosiosta vain pari hetsattua sivulletuloa. Hups oli ihan superkivana koko aika :)

Jan treenattua hallissa piti tehdä vielä pari juttua kun oli kerta peili, vähän seuruuta, jääviä ja jättöjä.

Treenien jälkeen saukot pääs uimaan kun olin luvannut Hupulle, satoi kaatamalla sen aikaa kun oltiin uittamassa, että ihmisetkin kastui samalla..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti