torstai 11. heinäkuuta 2013

tehistreenit

tiistaina vaan jotain pientä ku unohin treeninamit kotiin, Hups tais tehdä jotain ohjattua vähäsen. mun koulutuksen jälkeen. kotona pihatreeniä.

Keskiviikkona tehistreenit, suunnitelmat muuttu pariin kertaa, oltiin sitten hallissa ja tehtiin liikkuroitu kokonaisuus palkkaillen. Oli muuten hallissa paljon porukkaa ja volataso oli aika huima kun mitä nyt kesällä on käynyt hallissa niin siellä on ollut aina ihan superhiljaista. Hassua kuitenkin että hoksasin myöhemmin että Hupun treenivuoron aikana mun muistikuvissa ei oo mitään meteliä, keskityin?

Paikallaolo Ronjan kanssa, Linnea liikkuroi. Omalla käskyllä alas ja ylös, makas ihan hyvin, kuunteli normaalia enemmän taakse ja välillä katteli viereiselle kentällä, no eihän sille oo opetettu mitään absoluuttista eteenkatselua niin kai se nyt saaki katella kun ei lonkalle vaihda.

Tehtiin voivoi kahdessa osassa. Seuraamisessa yritin olla kattomatta ja analysoimatta koko aika, tuntu hyvältä ja oli kuulemma näyttänytkin ihan ok verrattuna niihin pahimpiin, näin myös ite jonku suoran peiliä kohti ennen ku Maria muisti käännyttää mut pois kattomasta :) Se suora minkä näin oli kyllä ihan kiva. Tk juoksussa levis ihan törkeesti, mun piikkiin, ei ollut yhtään ajatusta miten sen tekis. Istuminen peiliä kohti, istui!, luoksetulossa piti palkata stoppi mutta unohdin. Ruutuunmeno matkalla tuli joku pieni mutka ja ois saanut mennä varmemmin ja kovempaa, päätyi kuitenkin ruutuun, vähän oikeempaan reunaan kun mitä ois hyvä paikka. Maahanmeno se normi hidas, mutta eipä sitä oo ees yritetty treenaa nopeemmaks. Palkkasin suunnitelman mukaan sivulle.

Tokassa setissä hyppynouto, varasti, ja pureskeli tuodessa kapulaa ihan reteesti. Uusittiin ja oli parempi. Metsku tais olla ihan ok, sais olla nopeempi sivulle. Tunnarissa ronkki väärää ja toi oman, pureskeli, toki luultavasti se ties että ajattelin että ounou se ronkki väärää.. Mut kapuloille meno vauhti ja asenne oli kyllä tosi kivat.. Kaukoissa palkkasin suunnitelman mukaan toka vaihdon, sitten tehtiin ehkä aika monta lisää ku tuli joku härö että teki väärän ja ei kuullut jotain käskyy ja kaikkee tyhmää.

Treenattiin vielä vähän sitä hyppynoutoa lisää, osas tehä tarjoomalla, ku karkas, tosi nätin, jo menomatkalla kapula suussa tosin, ei purrut yhtään. Ja sitä tunnaria kans, olin lähempänä yms. versioita ja teki ihan hyviä useemman.

Jäin vielä treenien jälkeen vähän peilin eteen seuraamista ja stten temputeltiin kaukoja loppuleikiks.

Kotona Sarkin kanssa tunnaria ja oikeelle käännöksiä "peilin" kansa. Hupulle tunnaria. Alustalla, oma piilossa alustan kaa, alusta + iso kasa muita & oma piilossa, iso kasa levitettynä ja oma siellä, eikä tietty kertaakaan härkkinyt vääriä vaikka tehtiin välillä hetsaillen ja juoksuttaen. Oisko se se liikkurointi? Eri hajuiset käytetyt kapulat kuin mitä kotona on, siis liikkurin koskemat, ku kotona on vanhempia käytettyjä?

Tänään vaan vähän kotipihatemppuiluja. Kahdella jalalla kävelyä pitkästä aikaa, vatijuttuja ja sitten sitä vauhdista die-temppua, teki jo pari ihan hyvää, ja yhen hienon jossa pyörähti vauhdissa selän kautta ympäri ja jatkoi matkaa :)

Jos huomenna saan herätyksi ajoissa niin tästä tulis eka viikko pitkään aikaan kun on jaksettu vetää joka aamu aamutreenit :) Niitten jälkeen on kyllä aina hyvä mieli lähteä töihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti