sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

lauantain treenejä

Perjantaina pienet aamutreenit ja illalla kouluttamisen jälkeen ojangossa treeniä. Sara teki ainakin stoppeja ja ruutuja, eka stoppi oli ihan superhyvä! Tehtiin vielä apupalkkaajalla niin että Marko kävi antamassa namin kun oli stopannut, meinas vähän mennä överiks kun tehtiin useempi toisto, juos vinottain pää kohti markoa ja teki stopin tai maahanmenon kun siltä tuntui.. No mutta stoppaa :)

Ruudussa oli alusta, pitäs taas muistaa tehdä pari namikuppiruutuakin, merkille tekee vähän kaarta ruudun kautta.

Zetaa Selma häiriöllä niin että Selma meni ruutuun vierestä ja zetan sivu meni ihan juoksulinjaa pitkin-ei muuten häirinnyt nää merkit ruutuun mennessä! Eikä häirinnyt Selmakaan. Oikeelle käännökset oli taas vaikeita, mulle kans.

Hups teki tehiksen näytön liikkeet. Seuruussa jotain epätarkkuuksia ja paristi kontakti tipahteli, pääasiassa kuitenkin aika kiva. Ruutuun meni takaa yli, ei haittaa, taisin palkata sen ja sitten uusiks alusta ja palkka sivulle tulosta. Maahanmenoihin pitäs tehä nopeutta, en oikein tiiä miten. Hyppynouto puukapulalla, kehuin ja autoin sivulle, ei purrut, kaukot sarjana, taisin tehä vähän nopeilla väleillä mutta meni ok. s-i tulee eteen.

Erikseen vielä yritettiin keksiä ideaa nopeisiin maahanmenoihin, tein niin että juoksutin poispäin ja siitä maahan, lelulla superhidas eikä oikein kuunnellut maahan-käskyä, namilla ehkä vähän parempia. Kaukoja kans vähän. Pitäs kotijumpata oikein tehotreeninä sitä s-istua.

Lauantaina aamulla heitin Markon ja Jayn Espoon ikean parkkikselle, Hupun kanssa pikaiset treenit hiekkaparkissa. Motari oli ihan vieressä ja välillä meni tosi kovaäänisiä autoja ohi, ei haitannut Hupua muuten, mutta yhtä kaukovaihtoa ei kuullut. Parkissa oli joku rekka nukkumassa, mua vähän jännitti jos herätetään nukkuva ja se on vihainen. No, parkkiin rupes sitten pukkaamaan Ikean työntekijöitä autoilla, Hupua ei edelleenkään häirinnyt mutta piti purkaa ruutu pois edestä, onneks oltiin jo tehty.

Ekana kehäänmeno, jätin hetkeks makoilee niin että ehti katella mihin on menossa ja sitte kehään, oli aika ok, ollakseen vieras paikka. Seuruussa sitä normia, vähän tipahteli kontakti ja joku käännös levis, mutta kuitenkin parempaa ku huonoimmat. Ruutu niin että ekasta heitin palkan, toka tyhjään ja vikassa suorapalkka. Kivasti meni muuten, mutta haki nyt vähän vasempaan reunaan ilman palkkaa. Korjaa kyllä jo melkein ite.. Kaukojen ylösnousuja ja yks ohjatun oikee ilman merkkiä, jätin seisomaan ja siitä hakemaan, kapula oli vähän alamäessä niin että näkyi huonosti, teki hyvin!

Iltapäivällä pikaisesti Päivin kanssa Heurekalla, oli hurjan kuuma. Hups aloitti, kehäänmenoa, pari askelta seuruuta, sininen ruutu merkin kautta, merkki oli eka hukassa, ruutu suorapalkalle hyvin. Paikallaolot Ossin kanssa, vähän Ossihäiriöitä ja kaukoja läheltä. Ossi treenas ja Hupu makoili käy siihen-käskyllä varjossa, näyttipäs pätevältä :) Ossin jälkeen vielä voi ruutu suorapalkalle ja ohjattu ilman merkkiä vasen puoli, teki kaaren vaikkei sitä oo sille opetettu.hmm.

Sara oli aika hervoton, sinkoili vaan itekseen nuuskimassa, aina kun sain tekemään niin teki kyllä asiat kivasti mutta liikkeiden välit ja siirtymät ja kehäänmenot on hukassa vaikka niitä on muka treenattu, ois pitänyt ehkä vähän temputella ennen nurtsille siirtymistä. Ruutu ja merkki löytyi superhyvin, ruudussa meni takaa yli, ekan palkkasin sinne kun löysi ruutuun niin hyvin, tokalla sitten kyllä jo korjasin. Sara teki kaikki jäävät, ei virheitä vaikka monta istumista ja seisomista ekana ja sitten vasta maahan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti