sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Perjantaina vapaa, paits että mitä nyt tuli treenittyä Hupun kanssa 20 minuutin siirtymää kun hukkasin sen hihnan lenkillä.. Aattelin että se ois kivasti halunnut etsiä fleecehihnasta käärittyä palloa niityltä, mutta ei se sitten löytänyt, ja siinä etsiessä mä unohdin kohdan johon olin sen heittänyt, talottiin siellä varmaan puol tuntia, Hups löysi pari keppiä, mä en mitään. Launtaina sitten uusi yritys ja löysin hihnan melkein heti.. Mutta siirtymä meni yllättävän kivasti, alussa jouduin pari kertaa vähän tiuskasemaan kovemmin ku meinas vaan kiihdyttää edelle juoksemaan (normisti vapaana ollessaan Hups ei pysy vierellä, toisaalta ei myöskään koskaan häviä näkökentästä, mutta aika kaukana se kulkee mielellään). Mitä pidempään kuljettiin niin sitä paremmin se teki, viimeiset pätkät kotiinpäin tultiin ihan superkivaa seuraamista :)

Eilen lauantaina isojen lenkkien jälkeen olttiin kattelemassa agikisoja ja otettiin vaan Jaypo mukaan, ompa kiva ku pääs vaan kehän ali kävelemällä kisoihin. Illasta sitten Ojankoon treenimään Pian ja Railan kanssa. Koirat teki kaikki kaks kierrosta, tosi kivat treenit, hurahti semmonen kolmisen tuntia. Alkuun paikallaolot, Hups tuli kivasti kehään, palkkasin rivistä loikittamalla ja namein. Istumisessa näytti oikein kivalta, kävin kerran palkkaamassa. Palkkasin välissä vähään ja riviin tuli pari koiraa lisää makaamaan, ennakoi maahanmenon markon käskyllä, muuten ok, kehuin aika usein makuun aikana kun Sempua piti laitella uusiks maahan ja Hups otti painetta, yritti kenottaa toiseen suuntaan. Oli jossain kohti mennyt lonkalle ja mä en ollut huomannut. Sivulle hyvin, seuruusta vapautus piiloon.

Hups oli kolmantena, ekalla kierroksella istuminen, luoksetulo ja ruutu. Mä jotenkin siinä aiemmin olin hiffannut minkälaiset treenit puuttuu kokonaan meidän ohjelmasta..semmoset jossa on liikkuri/tehdään kokonaisia liikkeitä ja saa palkkaa enemmän kuin yhden ylläripalkan! Jestas. Koitetaan nyt tehdä näitä aina kun mahdollista. Liikkurointi tuntuu vaikuttavan "lamauttavasti" yleensä lähinnä kehääntulossa, seuruussa ja jäävissä, liikkeissä joissa mennään yhdessä, eli Hups lienee ottaa musta sen kun oon erilainen kun joku liikkuroi?

Palkkasin kehääntulossa kontaktista jo jossain ihan alkumatkasta. Ja aloitusperusasennot palkkailin läpi treenin. Istuminen sitten, tuli taas en osaa istua bugi. Meinas vähän turhauttaa, mutta tehtin ja autoin siinä irrallaan ja saatiin onnistumaan liikkeenäkin, on se ihmehomma kun hukkuu joka toinen päivä..

Luoksetulossa jätin takapalkan ja stopista vapautus sinne, stoppi oli han ok, ei hyvä muttei niin huonokaan kuin on nyt olleet. Loppupätkä uusiksi, tuli aika hitaasti ja meni huonosti maahan. Uusinnalla vielä huonompi maahanmeno, tein sitten oikein autetun joka oli ok, ja vikana vielä maasta lähtö ja suorapalkkaa leluun. Näitä pitäs nyt tehdä paljon! Tosin paloissa treenatessa on vielä huonompi kuin koko liikkeessä, siis jos ei palkkais vauhdista.

Ruutu, marko näytti, meinas karata näytöstä. Ruutuun ihan ok, paikka tosin liian oikeella ja ennakoi stoppia, no löysi sinne kuitenkin vaikka kehänauha takana. Kokonainen seuraavaks, ennakoi vielä pahemmin. Maahan vähän hitaasti. Kutsussa käskytin eka istumaan ja sitten vasta seuraamaan, tuli aika kivasti.

Tokassa setissa kaukot, seuraaminen ja metskuhyppy. Kaukoissa hämääntyi taas jossain loppupuolella kun Raila käveli vinosti takana ja tuli tuplakäsky. Olipas muuten pitkät viiveet kun joku oikeesti liikkuroi ne! Tehtiin sitten uusintana niin että Raila taas käveli-hämääntyi taas-höntti, jäin lähemmäs ja teki vaikka katsoi muualle ja palkkaa. Näitä sietäs treenata kyllä paljon. Teki aika hyviä vaihtoja, istumiset ihan oikein ykstahtisina :)

Seuraamisessa palkkasin joka perusasennon namilla, tai ainakin ne jotka muistin, härkki välillä kättä kun oli just saanut siitä namin. Muuten ihan kiva, oli kuulemma näyttänyt hyvältä, tosin jäänyt vähän joissain käännöksissä, ja askeleet oli aika loikkakoikkaa. Mulla oli alussa kauhee epäusko ja näin kuonon ja piti aina tarkistaa että onko se kohti maata, mutta kyllä se kontaktia piti. Mä taas kävelin muutamat käännökset ihan kökösti.

Metskuhyppy oli aika hidas ja vino pa, korjasin ja en palkannut, tokalla sitten hetsattuna, meni paremmin ja muisti tulla sivulle suoraan :)

Hups oli kyllä aika kivana, ja se niin aina parantaa heti, jos vaan tietää mitä pitää parantaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti