tiistai 4. kesäkuuta 2013

Perjantaina oli koirilla vapaapäivä.

Viikonloppuna ois ollut mm-tiimin leiri, mutta multa nyt jäi väliin kun pakko säästää jostain kun kahden viikon lomautus ei oikein mahtuisi kesän budjettiin mutta pakko se on mahduttaa.. Noh, kesäkuussa onkin aika hiljaista, kahdet arvokisaturisteilut ja thätsit. Kotosalla kuitenkin treenattiin

Lauantaina Heurekalla superhelteistä. Oon jo hukannut kaikki treenilaput. Mutta Sara teki ainakin valmiiksi tehtyä tunnaria (onnistu hyvin) ja ohjattua (vaikee) ja ruutuun meni. Helle ei näkynyt niinkään tekemisessä, mutta jotenki levis tehtävien välissä normaalia enemmän. Paikallaolot Jayn kaa. Ainiin ja hellemetsku, oli ok.

Hupu meni ainakin sinne ruutuun ja seuraili. Oli suorastaan villi, toki sekin rupes nopee läähättää helteessä. Meinasin tehdä jonku luoksetulon takapalkalla ja se ottikin jo lähtiessä pallon suuhun ja tuli reippaasti pallon kanssa :) Hups lekotteli käy-siihen treeniä kun Jay teki ohjatun suuntia, kiltisti pysyi.

Treenien jälkeen Firan lähteille uittamaan koiria, olipas mukavaa.

Sunnuntaina treenailin Ojangossa kun Marko oli aksakoulutuksessa. Vitsi että oli kuuma, mä en kestä hellettä yhtään. Koirat kestää sentäs vähän paremmin. Aika samat treenit ku lauantaina. Kehääntuloja myös, Hups teki ihan superkehääntuloja, parhaita ever! Toivottavasti ei ollut vahinko.

Sunnuntainakin uitiin. ihanaa kn Hupusta on tullut ihan uimasaukko. Muistan viimekesäiset monet monet kahlailut kun mä olin sillä järvessä ja se vaan ei uinut. Nyt se sitten ui, ja on niin tyytyväinen kun osaa :) Firalla meni lentskari ihan päältä ja Hupu oli vähän että pitäskö tota pelätä, päätti sitten mennä uimaan. Sunnuntain uintipaikassa se vähän jo ponnisti sinne järveen ku oli ranta semmoinen, pitäs päästä johkii laiturille niin oppis vielä hyppäämään :)

Maanantaina Ojangossa. Sarkille valmiiks tehtyä ohjattua ->helpoimman tuntuinen tähän mennessä! Seuraamista ja metskuhyppyä, ok. Zeta ja maahanmenosta palkkaa. Kehääntuloja. Paikallaolot.

Mä sain kauheen jännityksen viereiselle kentälle menevistä haukkuvista koirista, käytettiin hyväks ja tehtiin seuraamista kohti kehän reunaa yms. Lyhyitä onnistuneita pätkiä! Metskuhyppy oli laiskanpulskee. istuminen ok, merkkiä, no nyt se go hajos. Jos en heitä heti alussa palloa ni stoppaa sitten kysymään että missä pallo. Hupsis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti