torstai 30. toukokuuta 2013

hyvän mielen treenejä

Ilta meni tehiscuppia liikkuroiden, marko lähti aksatreeneihin ja Hupu jäi häkkiin odottelee ja kun cup loppui ajoissa niin olikin rutkasti treeniaikaa.. Hömpöteltiin vaan, oli kiva asenne, tarjoiltiin perusasentoa, treenattiin jännitettä, heiteltiin palloa, kuunneltiin, juostiin ruutuun läpi, heiteltiin kapulaa ja mentiinkin ruutuun. Hömppäiltiin, oli kivaa ja Hupulla tosi kiva asenne. Siinä sivussa tehtiin kuitenkin onnistuneita kehäänmenoja ja seuruun aloituksia sillä hyvällä asenteella.

Jossain kohti meinasin että vois tarjoo matalaa merkkiä, no Hupuhan tarjos..


Kun oli aikaa niin kuvailin siinä huvikseni kaukovaihtoja puhelimella, kiva asenne, tekniikassa hiomista, kiva näinpäin. Eniten mua vaivaa noi etupainoset seisomiset, se vaihto jossa siirtää etujalat taakse onnistuu edelleen vasta puolen askeleen päästä. Välillä meinas mennä vähän istuen peruuttamiseks, mut hei, tyyppi osaa peruuttaa kaks metriä istuen silleen tosi täpäkästi, näytti kivalta :) huonoja vaihtoja ja hyvä "die" :)

Paikallaolotkin tehtiin, olin vähän pihalla ku jätin koiran makaamaan ja kauhistuin kun se makasi edelleen eikä istunut, onneks en ehtinyt korjaamaan asti.. Pidettiin välissä pitempiäkin taukoja, ja Hupu oli koko aika jotenkin mun kanssa, tuntu erilaiselta ku yleensä.

Mä haluisin johonki friebeekurssille tai semmoselle missä opetetaan koira hyppimään. Jalat maassa Hupu osaa jo hoppa-tempun, ja välillä osaa myös loikata pallon perässä ilmassa kiepin, ois kiva oppia lisää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti