keskiviikko 15. toukokuuta 2013

turkupäivä

Vähän huvitti kun eksyin sekä  mennessä (ajoin vahingossa liittymän ohi) ja poislähtiessä (jos menis tuolta kautta, sieltä varmaan pääsee), koskaan ennen en ookkaan Kupittaalla ajellut..

Hupun kanssa aloituksia, ruutua- kun hakee sinne oikeelle, kaukoja ja luoksetuloa. Hupu teki Saranki puolesta kun Sarkki on ollut nyt levolla kun on taas jäykän oloinen. Itse oli kyllä sitä mieltä että hän treenaa kans ja Hupun päästesssä tokaa kertaa ulvoi autossa.. Tehtiin treenien jälkeen Saran kanssa vähän seuraamista ja sai paljon nakkia, hyvä mieli molemmille :) Hupun tokassa setissä ohjattua ja seuraamista.

JuoksuHupu oli taas ihan helteinen superlaama, ei kuitenkaan nukahtanut ;) Vieressä oli joku tyky-porukan näköinen ihmislauma pelaamassa polttopalloa, leikkimässä peiliä, pelaamassa petankkia ja mölkkyä ja Hupu ei yhtään häiriintynyt. On se kyllä niin kasvanut ton häiriönsiedon kanssa!

aloituksista vielä tekeminen pois, pelkästään saa tulla- vaikka joka toinen- ja viivettä joka toinen. Oli aika hohhoijakkaa näitä tehdessä. Pitäs tehdä assarilla niin että mä vaikka leikin yksikseni (hiton helppoa!) ja assari pitää kii ni ei karkaa ja laskee ku on jännitettä.

Ruutuihin vaikka viikon läpijuoksukuuri

Kaukoissa se speedpumpin opettaminen eka vaikka seisten, sekasin peruuttelua, pumpilla ja öö olikohan joku muu, unohin. Kootumpi seisominen, joka onnistuu nyt 10 sentin päästä, nami eteen ja väistää namia, saa etäisyyttä.

Luoksetulo pistettäs palasiks. Hetsi takapalkalle ja lennosta vapautuksia, vikaa pätkää jännitteellä ja palkalla heti kutsun jälkeen, teki tosi hyvän tälleen!

Ohjattu palasiks, kiihdytyksestä palkkaa niin että saatas kiihdytys joskus jatkumaan loppuun asti. Merkille tosi kiva go!-treeni, oij mä nään jo mielessäni hupun uuen hienon merkin :) Tiputti muuten taas vieraan puukapulan kerran! Meillä on vieras puukapula ongelma!

Seuraamisessa niitä käännöksiä, korjaantus kuulemma jos mä lopettaisin kattomasta koiraa, en tiiä ku en ite nähnyt ;)

Riinan kanssa käytiin vielä shoppailemassa kaikkee pinkkii Kupittaan sittarista :)

Hupu teki kotona vielä go-treeniä, onneks se on niin fiksu ettei juokse puuta päin vaik pallo meniski ni pystyy kotipihaski tekemään, tää on kyllä ihan Hupun lemppariläksy ever. Ja tässä tulee myös aika helpolla ja kivalla asenteella se luvan pyytäminen. Parin toiston jälkee tehtii seuraamista eteen katsoen, ja kappas, teki täyskäännökset hyvin, kattomatta tiesin sen siitä että koski jalkaan (!!) heti käännöksen jälkeen, hyvä vaan, tuskin Ulpulle ihan heti painamisesta ongelmaa tulee :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti