keskiviikko 15. toukokuuta 2013

maanantaina melkein vapaa. Hupun kanssa kaksin lenkillä ja urheilukentän viereinen nurtsi oli tyhjänä niin tehtiin maahan aloitus, luoksetulo & pari metriä seuraamista, leikittiin hihnalla ja jatkettiin lenkkiä. Hupu oli vähän hölmistyneen oloinen, hyvä :)

Tiistaina alkoi tokokurssi! Kouluttajina Pia ja Mervi, hauskaa olla tällaisella kahden kouluttajan kurssilla kun just ite vedettiin vastaava. Hupulla oli juoksupökät jalassa, pystyi jopa istumaan. Ekana Pian kanssa tunnaria, Hupu teki ekana, tulin suoraan hallituksen kokouksesta Ojangon toiselta reunalta joten vähän hopulla.. Hupu oli aika pihalla. Ei meinannut lähteä kapuloille, jumitti kuuntelemaan kuka huutelee agikentällä, oli silleen ei puoli vaan ehkä 1/5 valoilla :D Oman se kyllä ottaa kun kohdalle osuu, muut osat olikin sitten aika kauheita. Voisi tehdä häiriössä jatkossa tunnareita helpotettuina vaikka niin että vaikka on liikkuri, niin kävisin vielä muka itse viemässä oman tms.

Mervin kanssa hyppynoutoja ja metskua, tein molemmat hypyllä kun tasamaametskua ei jaksa tehä. Teki ihan ok, vois toki olla reippaampi. Sain noottia sivulletuloavuista ja koiran kurkkimisista, hyvä! Ällöä pureskeltua puu kapulaa pyöräytti kerran noston jälkeen, tehtiin sillä erikseen vielä pari nostoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti