torstai 16. toukokuuta 2013

laamatokoa

Malminkartanon nurtseilla. Hupu istui hetken puussa varjossa ennen ku aloiteltiin, ja oli siitä huolimatta aika läkähtynyt. Paikallaolot, Marko liikkuroi mutta ei kiertänyt Hupua, tein eka makuun kun muut istui juuri ton Markon kiertelyn takia, mutta päädyinki sit tekemään toisenki makuun reunassa. Ekassa haisteli jätössä, takana pelattiin futista yms, välillä kääns vähän päätä ja katteli, ja oli mennyt lonkalle enkä korjannut. Pallolle piiloon seuruusta kehästä ulos. Toka makuu oli parempi.

Hups teki ekana, tai makuiden jälkeen ekana toisessa kehässä Fani teki kai luoksetuloa ja Marko käskytti, en nähnyt enkä kuullut juurikaan. Ruutuun lelulle laiskanpulskeesti ja huonosti, ääh, pentuluoksetuloa kiinni pidettynä, nyki, hyvä. Vähän seuruuta muka lennosta, katteli eteen ja kontakti tippuili, hetsasin pallolla ja teki toisen paremmin. Yritettiin saada stoppia lennosta takapalkalle mutta oli just merkin kohdalla ja kiers merkin ja sen jälkeen tekiki semmosia ympyröitä sinne palkalle...ääh. Tein sitte puskan kierrolla jonku ok, ku piti treenata paikkaa ja asennetta eikä hinkata.. Tein vielä kaukoja, piti siitä häiriöissä nousesemista yms. palkata, mutta sitte tartuinki siihen ku ei tehnyt istumista ihan oikein. Hyi Sanna, huonosti suunnitellut treenit.

Mikä oli kivaa niin Hupu ei juurikaan välittänyt futiksenpelaajista, ohikävelijöistä tai muistakaan häiriöistä. Toki se on niin väsyläähättäväjuoksulaama että puu sais varmaan kaatua päälle ja se ei välittäs..

Päädyin vielä tekemään ruutua niin että ihmiset ja koirat kehänauhan takana, oli lelu valmiina ja sluibas vaan, ei ois uskaltanut mennä ja ois halunnut kiertää sivusta sisään yms. Päätyi kyllä lopulta sinne ruutuun, mutta oli mutkitteleva, hidas yms. yms. Lelunki otti sen näkösenä että hui varastin ilman lupaa lelun jota noi kaikki vahtii.. Parin epäonnistuneemman jälkeen saatiin lopulta juoksemaan suoraan niin että assari vingutteli ruudussa palloa ja hetsailin lähetyksessä. Kotona mietin, että entäs jos se olikin just se lelun ottaminen sieltä maasta mitä yritti vähän niiku "vältellä" ja oisko sittenki ollut helpompi mennä tossa tilanteessa tyhjään ruutuun tai vaikka näytöllä.

Kotona Sara teki tunnaria, oli tosi tohkeissaan kun on ollut tauolla, niin tohkeissaan että unohti mekastaa (!) Oma maatuneitten ja tuoreitten seassa, toinen versio niin että piilotin vielä omaa nurtsin alle sinne sekaan. Hyvin etsi ja löys. Palautus tökkii edelleen, nyt ku on joku vuos autettu uudella käskyllä tai käsiavulla ja ei auta, ni kokeilin nyt niin että näytin takas tullessa että mulla on nami kädessä, käsi nyrkkiin ja saa itse tällätä itsensä oikeaan paikkaan sivulle ja käsi aukeaa. Ekalla tippu kapula, mietti hetken ja ku namikäsi ei auennut niin haki tippuneen ja tuli suoraan sivulle, toistoilla myös. Tehtiin erikseen parit sivulletulot ja sitten vielä heiteltiin omaa väärien sekaan, hyvin toi ja etsi.

Ihan vähän kaukoja, meni normaalisti nyt maahan, joten toivon mukaan ois lepo auttanut, saa nyt olla kyllä viellä kevyemmin, jos ens viikolla jatkuis treenit.

Pitihän se Uupukin ottaa tekemään tunnaria. Otin sille laudan, tosin ne muut kapulat jäi siihen kans ja oma oli laudalla tai piilossa, mikä lie idea tässä :D Hyvin meni ja etsi, takastullessa pureskeli, tehtiin sitten vauhtia kulman takaa niin että oma oli kokonaan piilotettuna muiden seassa, palkkasin vauhdin lennosta, oma oli :)

Yritin tehdä niitä kunnollisia m-i vaihtoja mutta en saanut yhtään aikaseks, ääh! Teki vaan kakstahtisia. Ehkä oli jo väsy? Kierrätettiin ja pakiteltiin ja tehtiin s-i, ne ok.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti