maanantai 27. toukokuuta 2013

tuplatreenit

Lomapäivä, teki mieli treenailla.

Eka kertaa kuukauteen mentiin ihan hallille, kun piti päästä pitkästä aikaa peilin eteen, ulkonakin ois ollut ihan täydellinen pilvinen treenisää.

Hups teki ensin, perusasennon tarjoomista, käännöksiä peilin eessä, näissä menikin tovi, tehtiin täyskäännöstä ja sitten oikeelle käännöstä, saatiin ihan hyviä lopulta, mutta ei se kovin helposti rupee itte tiivistämään. Oli jo ihan läähättävä näistä vaikka hallissa oli viileä, en nyt ruvennut aattelee ettei jaksa ja teki ihan reippaasti kyllä koko treenin vaikka kieli roikkukin. Joku pieni makoilutauko ennen jääviä. Istumista peilin kaa, istu ihan ok, ei ollut hidas eikä nopee vaan jotain väliltä, istu kuitenki aika varmasti. Maahanmenoja enemmän ja vähemnän autettuna ja seisomista suorapalkalle. Erikseen pikkutauon jälkeen seisomisessa pysymisiä.

Kaukojen/luoksetulon jättöä niin että käskytin matkalla ekaks istumaan, teki ihan muitta mutkitta, seisomaan ei sitten osannut nousta. Onnistu nekin lopulta. Oli tosin siinä vaihessa ehkä treenattu ennemmin selin ylösnousua kuin niitä jättöjä.

Speedpumpilla pumpin yli peruuttamisen tarjoomista, tarjos jo istumista ite. Agiputken kanssa stoppeja ja kaukoja.

Sara teki perusasennon tarjoomista, seuraamista jossa palkka jollei liian edessä, autettuja perusasentoja. Kaikkia jääviä joista ekana autettuja maahanmenoja, välissä istumisia ja seisomisia sivuaskeleella, oli suoria. Sen jälkeen testasin osaako edelleen mennä maahan vaikka palkattu muita välissä, osas. Sara teki myös jättöjä ja niistä palkkaa. Ja kaukojen ekaa istumista, istui joka kerta.

Sitten ajeltiin Malminkartanoon, nurtsit olikin tosi tyhjinä. Ihana viileä sää vaan vaihtui helteeseen. Mä on kyllä niin huijannut itteeni ja treenannut reippaana aina "huonolla säällä"=sateella, mutta jättänyt hellepäivien treenit aina iltaan tai välistä, sitte koirat ja mä ei yhtään kestetä hellettä..

Sara teki ekana, ei tajunnut että treenataan, luuli kai olevansa menossa lenkille. Eka kehäänmeno levis ihan ku kokeissa suunnilleen, tokayrityksellä ok ja palkkaa.

Valmiiks tehty tunnari, ei nähnyt kapuloita ja eksy jonneki sivuun, tunnari ois ollut viel vinossa ja lähti alueen suunnassa suoraan.. Käytiin yhes kapuloiden ohi ja näytin että täällä näitä ja sitten uusiks. Teki hyvin.

Valmiiks tehty ohjattu, unohin jättää sen haetavan lähemmäks. Merkki vähän arpova mutta ok, kapulalle ei taas muka voinut lähteä, kävelin kohti kapulaa ja haki, uusinnalla ok. Toiseen suuntaan ruutu aukeelle, merkki vähän epävarma, ruutuun hyvin, toistolla meni takaa yli, ei haittaa.

Viikonlopun ruutu -& merkkitreeniä, teki kivasti.

Loppuun vielä paikallaolot, lyhyt istuminen ja makuu. Tuli koiralle aika kuuma tolla juoksemisella, mutta jaksoi hyvin istua.

Hups Sarkin jälkeen, kehäänmeno kans, vähän matkaa tosi hyvin, siten mietin että pitäskö tehä pidempi ku tulee näin hyvin ja sitte levis. Meni ihan nuuskubugille.. Kun sain takas niin uus ok. Merkkiä ja Go!:ta, stoppasinki yhen merkin. Oli ihan superhieno :) Ruutuun vähän epävarmasti, ois voinut mennä suoraviivasemmin, ruudun takana oli kyllä lelukin. Toistoilla parani.

Ohjatusta merkille jätettynä oikee, palkka kiihdytyksestä paluussa. Lähti kohti keskikapulaa, stoppas hyvin ja korjas hyvin. Ei jaksettu uusia sitä ku ohjelmana oli se paluusta palkkaaminen.

Pari kaukovaihtoa niin että vapautus lelulle. Paljon muuta ei tehtykään kun tuli kuuma, heiteltiin vielä palloa kun purin kehää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti