tiistai 21. toukokuuta 2013

Treenien vedon jälkeen ojangossa pk-kentän nurkassa, kiltit treenajat laski sinne kun eivät tarvinneet koko kenttää :) Pöksy-Hupu treenas vasta ku ne muut oli lähteneet.

Sara ekana, ruutua, seuraamista, ohjattua yhdellä kapulalla, ruutua ja ohjattua samalta merkiltä samaan aikaan, jääviä ja vähän seuraamista. Teki taas ihan superhuonoja merkkejä, mikäköhän tää juttu on, kotona tehnyt tosi hyviä, ongelmana just joku 10 cm sivussa oikeesta paikasta, nyt meni hitaasti ja epävarmasti. Merkit kohti viereistä kenttää jossa treenaajia? Mutta meni kapulalle/ruutuun sen mukaan mitä sanoin :) Ohjatussa haukku tuntuu tulevan jos kapula on syvällä, jossai 0-4m syvyyttä ei hauku-näkee kapulan? Olikin tarkotus tehä alustoilla mutta ei tietty ollut ne mukana. Paikallaolotkin tein, eka makuu sitte istuminen. Seuruu naks+käännös toimii, ei vaan vieläkään siirry naksuttomuuten, noh, eihän me nyt niitä ihan oikeesti olla mitenkään superahkerasti tehty.

Ulpun treenit oli aika super. Jätin maahan kauemmas ja siitä kutsu sivulle + palkka, patsastreeniä, oli innokas! Vähän seuruutakin siitä paria askelta teki kivasti! Sitten lähinnä leikittiin, katseltiin ruutua ja merkkiä ja jos yritti karata niin olinki tekemässä toiseen suuntaan olevaa-> asenne sivulla parani paljon! Kaukoja peruutellen nameja heitellen, voi mä tykkään miten se tekee vaihdot noissa :) Luoksetulo vauhtipalkalla, sen jälkeen lennosta vapautus takapalkalle->superhyvä stoppi, käänty tiukkaan ja heti, hiekka vaan pöllys. Loppuun vielä vähän vaikeempi, jätettiin lelu ruutuun, suora luoksetulo-ok, seuraamista-ok, kiertämään tolppa-meinas karkaa ruutuun, liikkeestä seisominen-käänty, piti korjaa, siirtymä ruudulle ja oli vielä jähmee kohti lelua ni maahan+sivu ja kun kiva kontakti sivulla ni ruutuun. Lopussa ihan vähän tosi lyhyitä pätkiä seuruuta namilla, piti pään ok. Treenien ajan kentällä lojui ohjatun kapula, ei hakenut sitä kertaakaan :) Niin ja ruudut oli siis läpi lelulle, vois ehkä mennä kovempaakin, miettinee edelleen stoppia. Aijoo, ja lopuks Go!:ta. Jestas se pinkoi, kunnes taas tuli eteen Sanna ei osaa heittää ongelma ja heitin jonneki ilmaan ja Huputti pysähty odottamaan lelua.. Noh, suurin osa ok, ja aineski tää on kiva treeni, Hupusta kiva, ja mulle tulee hyvä mieli ku koira juoksee kovaa ;)

Oli koko aika kiva tohina, into ja vauhti, Hupu oli mun kaa, kertaakaan se ei tainnut ees vilkaista viereisille kentille, kahdella seinustalla oli agitreenit ja yhdellä toko. Mietin siinä kans että jos tän tyyppisiä tokotreenejä ois tehty Hupun ekan elovuoden aikana enempi, ni ehkäpä sen asenne ois kovin erilainen nyt, no, mennyttä ei saa muutettua, onneks sentäs voidaan tehdä näitä edes nyt :)

ps. jäi niin hyvä mieli treeneistä että sen siirsin ajatuksista pois että istua se ei taas heti osannut, vaihdan ehkä istumiskäskyn, sillä on jo enempi toistoja "istu"->seisoo ku "istu"->istuu.. Kyllähän se taas lopulta istui, vaati vaan pari seisomista alle, mut mielikuva käskystä ei voi olla kauheen mukava, aina seuraa jotain veivaamista ku sanotaan että istu..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti