maanantai 20. toukokuuta 2013

Kolmen päivän treeniloma sujui aika kevyesti. Sarkilla tosin loma oli vähän pitempi ja meinaa mennä kuppi nurin ku pääsee tekemään. JuoksuHupu edelleen varmaan mieluummin makais reporankana pihalla kun treenais. Kotipihassa treenailtiin, on se kiva paikka treenata :)

Sarkki aloitti, taisteltiin joku vartti siitä että ulos mennään hiljaa eikä päättömästi huutaen, sisällä odottava Hupukin meinas menettää hermonsa ja yritti haukkua..

Sarkki juos aluks vähän heiteltyjen namien perässä, sitten merkkiä, jäi jonku 10 cm merkin viereen ja en meinannut saada korjaamaan, ei tarjonnut ku ihan nopee jotai vähä liikettä ja sitte jo räkytti. Näytöllä ok. Toiseen suuntaan tunnari laudalla, hyvin teki ja pääty sivullekin. Tehtiin sinne laudalle niin että lauta oli merkistä taaksepäin, sivuille heitin kapulat ja sitten merkkiä, tunnaria, kaukoja, kapuloiden noutoa. Kiltti teki hyvin ja oli hiljaa :) Kaukotki teki ihan oikein niiku on opetettu. Niin ja tänään osas vasen-oikee käskyt ihan räkyttämättä, vaikka oli tehnyt sitä tunnaria suoraan merkiltä taakse..

Jääviä, eka maahan, ok, sitten istuminen jonka palkkasin, sen jälkeen oletti kaikki istumisiksi. Ei ihan kestänyt kuunnella vissiin..Kun sain kuulolle niin kaikki jäävät juosten. Kaukoja niin että i-s-m-> maasta palkka.

Tein myös jonku mini-palkattomuuden (jonka teki hiljaa!) jossa liikkeestä seisominen avo-tyyliin, avon luoksetulo ja kaukot ja kaukoissa palkka kolmosvaihdosta -oli hiljaa!

Olin unohtanut metskun ja läähätti jo kovin, mutta teki tasamaametskunki vielä suht hyvin! Sai paljon namppaa kupista. Nää kotipihatreenit on siitäki hyviä Saralle että joutuu menemään koko aika namikupin ohi joka on terassin aidalla, välillä saa palkka multa, välillä haetaan kupista.

Seuraamista vielä, perusasennot tökkii! ei ollut yhtään tärkee pysähtyä, jatko matkaa suurinpiirtein ku mä pysähyin. Suorilla edistää ja on vino, mutta ehkäpä me ei niistä piitata..

Paikallaolot unohtu, hyi mua!

Uupu oli suorastaan innokas, se mun ja Sarkin haukutaanko-mennäänkö vai eikö mennä-väittely tais vähän nostattaa sitä, etenki ku joutu jäämään itte sisälle ekana.

Tunnaria, ja yritin sitä Saran temppurataa, mutta oli ihan hullun vaikee kapulan heitoilla. Tunnari merkki kaukot osio onnistu ihan ok. Jauhettiin sitten vielä niitä kapulan heittelyjä + merkkiä. Ku otettiin merkille kunnolla vauhtia kiertämästä, niin unohtuhan ne kapulatkin :)

Heittelin sitten kapuloita ympäriinsä ja Hupu sivulla ja kääntyiltiin eri suuntiin ja seurailtiin, oli tosi kiva asenne! Lopulta sai hakea yhden kapulan. Jännä että ne on siitä niin kiva juttu vaikkei se niitä kyttää, eikä muutenkaan näytä semmoiselta perinteiseltä kapulahullulta.

Hupulle kans jääviä, maahan on hidastunut, nopeesti korjattu, seisominen oli hyvä, pitäs siinä pysymisiä muistaa kans. Istuminen sitten.. Ulpukka on nyt istahdellut ennen portista menoja yms. tärkeitä asioita, ja tänään kotipihatreeneissä jähmeästä istumisesta tulikin taas reipas istuminen! Jei! Tosin ekana ei meinannut millään osata, seiso vaan, tein niin että kun seiso niin sanoin ohho, käskin istumaan ja kehuin että se on istu. Tätä kun oltiin tehty joku kuus kertaa niin jestas, se jotenki taas loksahti, ja osas istua kerrasta, ja ihan ripeästi.

Metskun Ulpu teki kans, meinas jäädä vinoon sivulla, korjas sitten ite yli.

Kaukoja läheltä, oli jo vähän kuumissaan mutta teki kivalla asenteella! m-i meinaa kyllä edelleen jäädä tosi helposti kakstahtiseks.

Loppuun vielä Go!:ta, mä vähän sähläsin ja heittelin palloa mihin sattu, Hupu joutu odottelee sitä.. Tehtiin myös ihan onnistuneita.

Iltaruoan sai tarjoomalla sivulletuloja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti