tiistai 7. toukokuuta 2013

Tokovapaa joka ei ollut kuitenkaan ihan vapaavapaa. Muistin vasta lenkkeilyn jälkeen että piti olla maanantaivapaa ja oli jo tehty vähän kaikkee.

Hupun kanssa kahdelleen lenkillä, otin jotain kuivia raksuja taskuun. Hyödynnettiin kaikki vastaantulijat koirat, juoksijat, lastenvaunut yms. ja tehtiin pieniä pätkiä seuraamista. Ohimenevät juoksijat oli myös aika hyvä. Näitä jos tekis useemmin niin ois ehkä aika hyvä juttu! Hupu kävi puljaamassa ojassa ja vähän kaukoja ennen vapautusta..

ihanan mutaista vettä..
Josssain lenkin loppupuolella vielä stoppeja lyhtypylvään kierroin ja kaukoja. Hupu oli alamäessä niin kaukot onnistu tosi näppärästi ;)

Sara teki Sempu häiriöllä kaukoja koulunpihassa, tosin Semppa ei häiriköinyt kunnolla kun tarjos vaan mun sivulla istumista siellä pihan toisessa päässä. Ja kuka eka-jääviä, mutta Sarkki voittaa aina.

Kotipihassa ei treenailtu mutta iltaruaalla Hupulle keksin hauskan tunnarinpitotreenin, heitän kapulan sille kopiksi ja se tuo sen sivulle. Yhtään ei purrut, näppärä pikkukoira.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti