tiistai 7. toukokuuta 2013

oman treeniryhmän jälkeen hömppäämässä (=ilman suunnitelmaa lapulla). Molemmilla kentillä oli kurssit niin oltiin pk-kentillä, siellä onkin kivasti tilaa.

Hupu teki seuruun ja perusasennon tarjoomista, teki hyvin ni vaan jokunen toisto, näitä pitäs muistaa joka treeneissä! Hyppynoutoa Selmalta lainatulla puukapulalla ja metskulla, palkkailin välillä aloituskontaktit namilla ja vapautus+lelulla ja parit noudot. Tehtiin viereisellä kentälle päin jos ois halunnut jäädä kiinni siellä liikkuviin koirakoihin mutta tais katella lähinnä kapulaa. Ruutua myös , kaukaa menee keskelle, läheltä paikanhauissi tunkee sinne oikeen reunan merkeille, ääh. Näyttämällä parantaa paikkaa ihan vähän mutta en tykkää näyttää Hupulle ku sen ilme ku näytetään on semmonen ei-vois-vähempää-kiinnostaa ja yrittää kattoa toiseen suuntaan kuin mitä näyttö. Muuten Hupulla oli kyllä taas superkiva-asenne. Suosikkivinkulelu jumitti kaukoissa maahan, kappas, pitkästä aikaa, palasin lähemmäs tekemään vaihdon ja uusi yritys kauempaa onnistui aina. Stoppeja kierroilla, saatiin jokunen aika hyväkin, avuthan niissä on sit viel ihan törkeet. Lopuks vähän heiteltiin nameja kaukotempun. ainiin ja jossain kohti seuruuta niin että kontakti ei tipahtas/ pää ei laskis yhtään, päästään tällä erää ehkä joku 10 askelta, suoraan mennessä..

Sarakin ehti treenata vaikka ihmeen kauan värkkäsin Hupun treenejä. Kehäänmenoa yhdessä, harhaantu max. yhden metrin. Treenikassin vierestä ja kassin vieressä perusasentoja yms. Hyppynouto metskulla., jäi räkyttämään kapulalle, tai eka tsekkas mua ja sit alko haukkua (taisin miettiä että voiei). Lähin kävelemään toiseen päähän kenttää (olipas hyvä että oli pitkä kenttä) lopulta tuli ilman kapulaa, kyselin että mihin kapula jäi, kävi hakemassa sen ihan no problem. Kehut siitä ja uus yritys jossa teki heti ok, pari toistoa, kaikki ok. Taidetaan jatkaa tällä "haukusittenyksinäs" tiellä nyt metskun kanssa ja kattoa miten rupee toimimaan. Ruutua tolpan kierron kautta, hyvin teki ja meni ihan oikeeseen paikkaanki :) Ruutu oli ilman nauhoja. Vähän seuraamista niin että naksuttelin ennen käännöksiä ja käännöksen jälkeen palkka, jestas että Sara tekee silleen edelleen hyvät käännökset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti