sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Kuuen tunnin liikkuroinnin ja pitkän lenkin jälkeen jaksoi vielä treenailla :)

Huupu teki pikkusetin kun kehiä purettiin, ilmassa lepatteli kehänauhaa ja ihmiset käveli, ei juuri häirinnyt. Tehtiin lähinnä jotai kiertorallattelu stoppeja ja vähän seuraamista. Oli aika kiva asenne, paits ku Marko käveli ohi ja puhui ni meni laamaks kun oli just sillä hetkellä vaan leikkimässä, kun taas tehtiin ni unohti. Toi on kyllä kumma juttu nyt, epäilen että se ei oo välttämättä se Markon puhe, vaan mä teen jotain ku reagoin etukäteen siihen että ajattelen mitä Hupu vois tehä. Menee ehkä juoksujen jälkeen ohi? Hope so. Ainiin, unohdin sanoa + siitä kokeesta, ei ottanut kehässä ollessaan yhtään Marko häiriötä :)

Lenkin jälkeen treenailtiin. Sara aloitti ruudulla, hetsailin vähän merkiltä lähtöjä ja sain olemaan merkillä ihan kallellaan ruudun suuntaan, olipas hauska. Ja sain varastamaankin. Tehtiin myös ruutu merkki ruutu juoksua. Myöhemmin ohjattua niin että yritin saada sen varastamaan kapulalle, hyvin onnistuin :) En nyt lopettanut onnistuneeseen vaan tehtiin lisää. Ja jos tiputti matkalla tai muuta höpöä niin sai vaan kehut ja sitten sitä seuraavasta onnistuneesta vasta palkan.

Metskun kanssa sama, vain kehut jos pysähteli kapulalle, sitten ku toi kerrasta kunnolla niin palkkaa. Sain lopulta varastamaan myös metskulle! Jee!

Kaukoja niin että Marko takana penkillä ja vapauttelin siltä hakee nakkia välillä. Meinas olla vähän hervoton ja tehä tuhat vaihtoa itte & kokeilla että joko pääsee palkalle. Ei selkeesti voi liian usein käyttää tota takapalkkaa.. Alussa kans kehääntulo.

Hupu teki kans merkkiä ja ruutua, sain senkin varastamaan, mutta se ei kyllä niin kenota tai mitään siinä merkillä, on aika ilmeetön, mitä nyt vähän nykii. Ruudussa tarjos ekana etureunaa. Korjauksella parans. Ohjattua kans molemmat puolet, hyvin oli muistissa, haluisin joka kohtaan vaan lisää asennetta, pitää vahvistella pieniä paloja. Hupu menee nyt ilman kaarta suoraan kapuloille, mutta ei se mee keskikapulalle (vielä? yleensä?) ja saa nyt mennäkin niin. Istumisia ja muita jääviä kans, maahanmenot on huonontunu! Apua! Istumisia ei aina oo. Seisomiset edelleen ok, mutta niissäkään ei pysyis aina taaksekävelyissä. Sarkki puolestaan kesti kyllä jäävissä vaikka mitä hetsailua ja muuta kun oli ekana kerran siirtynyt. Ainiin merkillemenomatkalla sivummassa lojunut kapula oli mahdoton ohittaa ilman että sen kävi noutamassa. Tehdäkseen kaiken niin maltillisesti ilman hillitöntä draivia Hupulla on kyllä kuitenkin joku vahva kapulafiksaatio. Huupu teki kanssa tosi hyvän kehääntulon. Nyt pitäs taas pysähtyä miettimään sen treenejä, jatkaa motskannostatusta, mutta samaan aikaan pitäs lisätä jotenkin sitä että jaksaa aloittaa vaikka kahdeksan liikettä samasta paikasta ja istua aina innokkaasti sivulle. Ja sitä koevirheiden sietoa & siitä eteenpäin jatkamista pitäs jotenki saada kans treenatuks.

Ainiin, Hupu on kyllä aika näppärä, ne olivat Jayn kanssa kaivelemassa jotain puutikkua parvekkeen oven välistä ja meinas tulla melkein riita siitä tikusta, Hupu sitten lähti pois, haki pallon, meni Jayn viereen ja tiputti pallon niin että se lähti vierimään pitkin paria terassin porrasta alas, Jay läks pallon perään ja Hupu jäi tyytyväisenä yksin kaivelemaan tikkuaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti