keskiviikko 29. toukokuuta 2013

tehistreenit

Lähtökohdasta "kuuma ja laiskottaa" onnistui tulemaan ihan hyvät treenit, Hupu jaksoi hyvin, eikä ollut niinkään hellelaama, toki se teki vikana ja oltiin lähinnä kentän varjoisessa reunassa.

Ekana paikallaolot niin että kaksi muuta koiraa teki kentän toisessa päässä, oltiin rivin eka ja kauimpana häiriöistä, olivat tosi kaukana, eipä juurikaan häirinnyt. Eka makuu sitten istuminen, ehdin jo makuussa miettiä että ompa ollut hyvä asento pitkään ja meni lonkalle. Kävin korjaamassa höpötellen. Istumisessa piilo tosi vinossa kun käännyttiin niin että häiriökoirat jäi enempi selän taakse, jätin pallon pois menness kehän reunaan, pysyi suorassa.

Sitten höntsäiltiin jotain toisten paikallaolojen ajan, istumisia-istui, kiertämisestä parit maahanmenot ja kaukotemputteluja.

Hupun eka vuorolla suunnitellusti kehäänmeno, tuli aika huonosti kontaktitta, mukana kuitenkin ja sivulle heti & kontakti. Pikku seuruu ja siirtymästä palkkaa, tosin en ollu skarppina palkkaamassa ja meni ihan ohi. Inspiroiduttiin Caritan ja Hurjan treenistä ja Hupu teki kans häiriökaukoja, siinä ei ainakaan läkähtynyt. Totteli kyllä kovin muidenki käskyjä, etenkin seisomasta maahan ja mun takaa tulevat käskyt oli vaikeita. Saatiin kyllä onnistuneitakin ja pääsi palkkailemaan. Hupu on aika kiva näissä treeneissä, ei ainakaan jumita, joka joskus oli se isoin kauko-ongelma, jos kestää häiriökäskyt niin suorittaa sitten kuitenkin reippaasti mun käskyllä :) Ruutu-sanastakin selvittiin jotenkuten, namia puolestaan oli kovin mielellään menossa ottamaan kun tarjottiin ja unohti ihan kokonaan tekevänsä jotain.

Seuraavassakin setissä piti taas olla matkiapina ja mekin haluttiin kokeilla Riiviksen isoa painavaa metskua, tehtiin vauhtinoutona niin että kapulaa heitettiin vielä edemmäs, meni ja tuli tasaista (turhan hidasta) laukkaa.. mietti aika pitkään ennen ku uskalsi irrottaa kapulasta lennossa. Tarjoili sitten itse kapulan nostamista maasta vielä. Merkki jonka ihan takana ohjatun kapulat go:na, heitin pallon ties mihin, toistolla ok. Ruutu etukäteen viedylle lelulle, matkan varrella oli yks niistä ohjatun kapuloista, katteli ja selkeesti pohti sitä mennessään jatkoi kuitenkin ruutuun. Pitäs ehkä treenata matkan varrella olevia kapuloita! Hyvin kuitenkin ratkaisi nyt :)

oon muuten ollut koko kevään ihan superlaiska aamutreenaaja ja tehty vaan harvoin sillointällöin aamutreenejä, tänään olin taas reipas ja lenkin jälkeen ulpulle parit perusasennon tarjoomiset, oij mikä asenne<3 kiire töihin ja lopetettiin lyhyeen, meni sisällekin vielä lelu suussa vaikka yleensä tiputtaa heti ku hoksaa että treeni loppu, ehkä se nyt vaan on kaivettava aikaa tehä aamutreenit kun tämmöisistä on varmasti niin paljon hyötyä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti