sunnuntai 12. toukokuuta 2013

kokonaisuuksia 12.5. -Hups

Hups Sarkin jälkeen, koira näytti siltä että aurinko paistaa silmiin ja nukahtaa ihan just..Mutta yritän ny vähän vähempi näitä ilmeitä tuijotella :)

Kehän ulkopuolella vähän temputtelin namilla. (ja juoksin karkuun ku jäi ettimään namia maasta)

Kehääntulossa pätkä hyvää ja sitten laamailee ja tsiikailee. Yritän nyt vaan kävellä ite varmana.

Kehä alko hyppynoudolla vaikka yritin väittää vastaan ettei haluta ku tahotaan normijärkkä ;)

Hyppynouto- törkeen vaikee istuu sivulle vasten aurinkoa! Sivullakin dyykkaili jotain. Video näyttää siltä että este ois vinos mut oltiin kyl ihan linjalla. Hupu näytti silmiä siristellessä/kiinni pitäessään siltä että nukahtaa ihan just ni yllätti ku lähtiki reippaasti noutamaan! Meni jopa pitkäks kapulasta! Sivulla piti hyvin. Sivulle kömpelösti kuten aina.

Metsku- en osaa istua! katteli merkkiä alotuksessa, vähän nihkeesti kontakti ja annoin käskyn. Vois mennä ja tulla reippaamminkin. Sivulla piti hyvin. Kehuista yritti vähän taskulle.

Luoksetulo- taas vaikeeta istua, mutta ei niiin vaikeeta..katteli reunalla olevia tavaroita ja tuplakäsky maahan! odotuksessa ehti taas käännellä päätä ja katella sata kertaa. ihan kiva vauhti eka osaan, stoppi valu huolella, töptöp ja silleen, toka vauhti ok, maahan suht ok, vähän vino? vois olla nopeempikin, viakn pätkän vauhti törkeen huono.

Seuraaminen- eka suora hidasta oli melkein kiva - kunnes kontakti tippui, käännös oikeeelle levis, vasenta ei osattu, tk levis, sen jälkeen tsemppas ok, askeleet taakse poikittain, ei osaa kokonaises seuruus peruuttaa suoraan, askeliakaan ei osaa, päätyy sentäs perusasentoon. juoksussa ravin ja laukan välimuotoa ja meinas karata mun eteen käyntiinsiirtymäs! normissa KO levis taas, tokassa juoksussa parempi askel, alussa kontakti petti ja taas käyntiin siirtymä jotenki kökkö.

Kaukot- oikeen kunnon niiaus alasmenoon, tarkotuksella siis. istuminen tassun verran vajaa, muuten ok, seisominen suht ok, katto välissä markoa, maahan ok, m-s vetäs pitkäks, ja seuraava asento ei sit tietty onnistunut, s-i jalat alle. maahan kivasti. ihan kiva kaukoilme vaikka vähän vilkuili.

Tunnari- vaikea istuminen sivulle. Ja tässähän siis sama työtapaturma ja samat mun viikko pari sitten lääppimät kapulat ku Sarallakin. En tiedä miks puhalsin kapulaa, ja Hupu haukahti mulle :D Aiemmin se oli jo haukkunut jostain kehuriekutuksesta, heh. Kun kapulat viety ei meinannut ottaa kontaktia, päädyin sitte houkuttelemaan vaikka tämmöses treenis ois ehkä ollut aikaa oottaa.. Hupukin tais haukata väärää, videolta ei oikeen näy mutta muistan nähneeni, toi kuitenkin oman! Sivulle istuminen aika vaikeesti. Piti sivulla kivasti. En ehkä kehu niin aidosti kun en tiennyt miksi härkki väärää, ei oo niin innostunut ku muista?

Istuminen- liikkuri meinas unohtaa. Kiva seuuruuosio! Annoin tarkotuksella supertripla-avun istumiseen, ja istui :) Kehuin matkalla.

Sitten olin jo palkannut koiran yms. kun muistu mieleen että ruutu puuttui :) vähän jännä liikejärjestys, eka muut sekasin ja sit ruutu erikseen :)

Ruutu- meinas taas karata virittelyistä, ei ehkä tarvis niin kauheeta supinaa. Väittelin liikkurin kanssa saanko höpöttää kun se kysyy oonko valmis. Mut karkaamisen jälkeen istu sivulle suht ok! Ruutuun ok, ennakoi stoppia ja pysähty itte ja väärään paikkaanki viel. Maahan ok. Kävelyitten ajan näytti skarpilta! Sivulle kivasti loikkien.

Tässä Hupsin videot
muut liikkeet
ruutu

Niin ja Hupulle myös paikallaolo loppuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti