maanantai 22. huhtikuuta 2013

vapaa viikonloppu!

Kuin siistii :)

Lauantaina aamulenkkeilin Ojangossa, kävin kahdessa erässä, eka  muut ja sitten Hupun kanssa kahdelleen. Välissä tuli vähän talkoiltua ja sitten treenittyä.

Lauantain treeneistä en tietty muista enää mitään, mutta oli ne lapulla ja siten varmaan jotenkuten järkevät :)

Sunnuntaina käytin aikaani kaikkeen hyödylliseen niiku siivoamiseen ja koirien kanssa terassilla istuskeluun, illasta Ojankoon kun Marko ehti kotiutua sagin kokouksesta.

Sara teki Sempan kanssa yhtä aikaa, ja vähän lopusta liikkurilla kun Semppa jo lopetti. Alkuun metskua. Räkytti kapulalla ja sanoin että me ei sitten treenata jos haukut ja lähdettiin portille. Uus yritys tsempaten ja pysty sittenki, tein ihan pari toistoa ja sitten pääsis siitä pahasta. Edelleen se painava metsku, pitää muistaa vaihtaa! Vaikkakin, Hupu ja Sempu tuo tuota ihan no problem. Noh, Sarkilla jäänyt vähän varmaan päälle nyt taas toi.

Metskun jälkeen kaikkee hauskaa sit. Ohjattua yhdellä kapulalla molempia puolia. Ainiin la testailtiin Markon kaa käsimerkkejä (marko teetti ohjatun -> ei haukkunut merkiltä lähdös ja meni suoraan kapulalle, mä teetin -> haukku, sinkas metrin ja jäi haukkumaan). Ero oli ohjaajan lisäksi mun käsimerkissä. Yritän nyt vähän hillitä sitä. Osaa periaatteessa oikea ja vasen käskyt ilman kättä, mutta niillä menee kyllä ihan liian helposti keskelle.

Zetan kävelyitä ja jääviä erikseen, ei osannut istua nenät vastakkain mutta viereltä osas.

Jossan kohti kiertostoppeja pallolla, ohops ku stoppaa hyvin. Muista Saran kanssa treenaa tennispallolla jotain juttuja.

Varasti mun hanskan kassista ja en saanut sitä pois siltä, oli tosi söpö :)

Paikallaolot Sempun kaa, Sempu makas x2. Sara istu ekana ja makas tokan. Välissä oli pinkee, mutta hiljaa. Vastasin kuvitteellisen tuomarin kommentteihinki välissä :) Epäilen että teen sen välin edelleen liian lyhyenä vaikka kuinka yritän. Oon nyt palkannut lähinnä "kehästä poistumisesta" ja satunnaisesti esim. maahan menon tai jätön, tuntuu aika toimivalta. Tai toimivalta verrattuna kaikkeen muuhun aiempaan.

Tän jälkeen tunnaria marko liikkuroi. Johtuiko siitä että marko on ollut lähinnä kuppivahtina niin ei meinannut mennä Markon ohi kapuloille? Ja haistelukin oli aika epävarmaa. Tehtiin pari ja tein vielä yksin niin että vein ite ja oli reipas.

Ruutua kupille niin että Sara ootti merkillä ku vein kupin (hei se pystyy oottamaan sen matkan ku mä palaan lähtöpaikkaan :) ) Ruutu on kyllä taas löytynyt kiitos pinkin kupin, miten voi olla niin vaikea muistaa palata tämmösiin treeneihin ennen ku vasta sitten ku tulee joku bugi. Merkit oli myös hyviä. Tehtiin tyhjiäkin ja lopuks vielä Marko vei salaa kupin. Kertaalleen myös maahan ja loppuosa.

Liikkuroitua seuruuta ja häiriöseuruuta niin että Marko vähän häiriköi. Ei kuullut mitään eikä nähnyt heiteltyjä leluja, ei tietty ku ei oo leluhullu. Marko heitteli sit pinkkiä kuppia ja tiputteli namipusseja, ja me seurattiin ohi ilman kontaktin tiputusta! (eikä se mitään kontaktia tiputtas, jos ois mennäkseen niin menis.

Hups teki ekana semisti temppurataa, sitä semmosta helppoo, kierrä, luokse, ruutuun, kierrä, stop, ruutuun, maahan, istu, seiso, luokse, maahan. Tämmösissä se on kyllä aikas pätevä :) Kapulaa ei kyllä osannut hakea tavarakasasta, toi eka lelun ja sit tunnarin. Ei siis osannat vielä "eiku ota se ohjatun kapula"-temppua :)

Hupu teki vinoja palautuksia metskulla, oltiin hypyn sivussa, aiemmin se ei ole näissä juuri mokaillut, nyt oli aikamoinen tohina= tosi hyvä asenne ja mentiin välillä suoraan kapulalle ja välillä jäi paluuhyppy välistä. Piti tehdä pari suht normia vielä loppuun ja kattoa että kai ne vielä onnistuu.

Ruudun paikkaa, ei sitten osannutkaan, tarjos vaan merkkiä jos piti tarjota (la oli tehty merkkiä). Pitkältä matkalta pääty kuitenki edelleen ihan ruutuun. Lelulle juoksutusta luvassa.

Jossain kohti tehtiin liikkeiden välejä ja aloitusperusasentoja, mietin tossa just että pitäs muistaa palkata kun on yritteliäin! Olin niin siinä kehumassa yms. että taisin unohtaa palkkaa.

Liikkeellelähtöihin voimaa, lopusta alkuun päin kaikki lähdöt, tulipahan aineski kovaa.

Loppuun vielä pikkukokonaisuus, metskuhyppy, liikkeestä maahanmeno ja avon kaukot kymmenestä metristä (ei noussut ekalla ku marko käveli just seläntakaa tavaroiden kans, aargh!) ja lopuks ruutuun palkalle.

Treenailujen jälkeen ehdittiin vielä ihanasti keväiselle metsälenkille. Mustit heitti talviturkit jossain lätäkössä... Parkkiksella mentiin lenkin jälkeen ohi niin joku vapaana istumassa ollut kelpie tuli sitten räyhäämään, voi huoh. Onneksi Hups oli mun vasemmalla puolella kaikista kauimmaisena, eikä oikein tainnut ees hoksata, sanoi paristi hau ja veti vaan hihnassa eteenpäin :) Sara sai kauheet slaagit ja hihnan päässä haukkumiskohtauksen, vieras koira tais säikähtää joko Sarkkia tai Markoa ja poistui omistajansa luo. Onneks ei sen pahempaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti