tiistai 23. huhtikuuta 2013

tokoo :)

22.4. sotungin koulun kenttä

näppärästi meni puoltoista tuntia markon ollessa agijaoksen kokouksessa. Huomiona Hupusta, kun huomasin sen vähän läähättävän ja ajattelin että kohta lopetetaan, mutta päädyttiinkiin jatkamaan, nin se oli aika hyvä sen vaiheen jälkeen missä oisin normisti lopettanut. Vielä kentältä pois kävellessä tarjos seuruuta (hihnassa!)

Hups:
Lapussa luki
1. pa-välit-tarjoo-palkkaa
2. ruutua alustalle- paikka, asenne vauhti (olinkohan aatellut vahvistaa niitä kaikkia kerralla :) )
3. kapula sivulle kierto -pito vauhti
4. kaukojen nousuja palkal - nousee oikein
5. seuruu- tarkkuus, kontakti
6. stopit- asenne
7. tunnari -varmuus

Osioitten väleissä oli taukoja, Hupu makas maassa, eikä karkaillut :)

1. hyvin meni, oli tosi aktiivinen
2. ei ollut laatta-alustaa, muovisesta tuli ruutu nouto/ alustan suussa pidon tarjoaminen, yritin että jos ny kuitenki palkkaisin tosi nopee mut joo ei, meni sitten ruutuun lelulle ja tyhjään, oikeeseen n punkee. Joku päivä totesin että vaikka näytän, niin menee silti sinne minne oli mennytkin.
3. ei ollut mitään kierrettävää kun en uskaltanut reunatolppia kierrättää kun kentän ympärillä oli niin paljon roskaa yms. tehtiin jotain kummallista sovellusta jossa jätin aina Hupun ja kapulan sen eteen ja menin kauas ja sitten sai tuoda ja palkka tuli vauhdista tai sivulta tai jostain kohti. Vaihdeltiin kapuloita välillä. Emmä tiiä oliko tosta nyt mitään hyötyä paitsi että kovaa tuli.
4. Hyvin toteutettu treeni, hyvä Sanna :) vahvisteltin aluksi vaan yhtä nousua eri matkoilta, 5-30m. Sitten tehtiin vielä ahneina pari parin asennon sarjaa ja yks koko sarja 20m. Namialustalla onnistuu :)
5. ei tehty pal seuruuta ku oli ollut jo aika pitkä treeni ja sen lisäks teki pari liikkeellelähtöä pää ylhäällä ni en uskaltanut tehdä enempää..
6. parin ekan toiston jälkeen meinas koko aika nosta seisomaan odottamisesta, ohops. Takapalkalla stoppia, vapautus suoraan, stopista, sivulta ja maassa odotuksesta
7. iso kasa muita, jotain vanhoja käytettyjä ja vein oman sinne ihan sekaan, haisteli kiltisti ja toi toki oman.

Sarkki

1. juoksutus
2. metsku - tuo hyvin
3. tunnari -vauhti (no se edellisen päivän himmailu ku marko kapuloilla kuppivahdin tyylisesti)
4. stopit pallolla - hyvä stop
5. seuruu - ei levii
6. jääviä -tekee oikean
7. kaket -tarkkuus

Sarkki ei tainnut pitää taukoja välissä, mutta oman vuoron jälkeen teki paikkaistumisen kun siivosin kenttää & vein tavarat autoon & hain Jayn kävelylle. Kiltisti istui.

1. jäi vähän vähäiseksi, kehäänmenosta juoksi merkille
ö. tehtiinki pari ruutua ja merkkiä vaikkeivat olleet ees ohjelmassa, kivasti teki
2. haukkualku kerran, lähdin kävelee pois, hiljeni, ilmesty kapulan kaa sivulle, sen jälkeen teki hyvin toisen ja se riittiki
3. no oli vauhtia, samaan kasaan ku hupu, ekalla toistolla eksy riepottelemaan kentällä lojunutta hanskaa.. nauratti.
4. ai vau!
5. ohops! olipa hyvää, no edistää ja vinottaa ja poikittaa ja tekee vinoja perusasentoja, mutta ei se nyt varsinaisesti levinnyt :)
6. teki kaikki kerrasta oikein ni tehtiin sit pysymistä, heittelin eka palloa, ei oikeen häiriintynyt, heittelin sitte tunnarikapuloita, meinas syöksyillä perään, hiffas kyllä nopee ja pysy hyvin.
7. joutu vähän vääntää, mutta tulihan ne sieltä. tehtiin sitten matkaa, se on kivempaa, koko kentän pituudelta, joku mun 60 askelta m-i-s ja teki ylös oikein :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti