perjantai 19. huhtikuuta 2013

sarjassamme huonoja ideoita, olin ihan superväsy jo ojankoon ajaessa, hyvä etten nukahtanut liikennevaloissa odottaessa, kouluttamisen jälkeen sitten treenaamaan omat koirat ilman etukäteissuunnitelmaa, joo.

Sarkin kanssa jotain järkevähköä vielä, merkin tarjoomista, oli vaikee ku ruutu kutsu ja matkalla tavaroita melkein vieressä, saatiin kuitenki kivoja onnistumisia ja pääs sit ruutuun palkalle, oli marko kuppivahtina. kaukoja kupilla, ilman suunnitelmaa, oli tyhmää, tuli hyviä ja huonoja, hyvistä pääs palkalle mutta en mä tiedä hiffasko nyt kuitenkaa mitään? väleissä tarjoomalla teki parhaat vaihdot...

Sitten näitä väsyneen kuningasideoita, lennosta sitä vaikeeta metskua ja yritin jatkaa marko varastaa sun kapulan pläniä ilman suunnitelmaa, ei toiminut ei. Ei toiminut enää ku kyykkyily. Nyt täytyy muistaa vaihtaa treenikamoihin kevyt kapula, ollut jo kaks vaikeeta metskutreeniä putkeen!

No sitten se päivän tyhmin idea, tai ajatus hyvä, toteutus huono, sanoin Markolle että hakee Hupun kattomaan Saran treenien loput, en sitten selventänyt että anna vetää hihnassa riekkua ja vaikka haukkua kun tavoitteena on asenteen kasvatus. No Marko sitten käski Hupun istumaan ja kun ei istunut niin sanoi jotain "no istuppas nyt siinä" vähän painokkaammin ja Hupusta tulikin sitten pieni kiltti raukka Hupu, enkä saanut sitä omaksi itsekseen koko treenin aikana, ja toinen tyhmä idea oli että silti piti yrittää vääntää. Treeniä alottaessa en saanut sitä ees käskettyä maahan, yritti silleen matalana ryömiä mun perässä muka sivulla. Kun Marko käveli kohti tms. niin ei pystynyt enää leikkimään jne. Suoritti kyllä edelleen kaiken, mutta korvien asento ja silmien ilme on niin väärä että tekis lähinnä mieli itkeä :( Siis itkeä sitä kun en osaa sitä sieltä nostaa ja nollata. Osittain tää on tosin jossain mun päässäkin kun tuijotan Hupua niin tarkkana koko aika että mihin suuntaan ne korvat nyt on, Markon mielestä "sehän oli ihan samanlainen ku yleensäkin ja teki kaiken ihan oikein silleen miten osaakin". Joo, tehtiin kaukoja, en oikein tiedä miten teki asennot kun katoin vaan niitä väärään suuntaan olevia korvia. Metskulla hyppynouto, no tää oli ihan ok, terapiaa siihen ku Saran kanssa ei mennyt ihan putkeen, ja puukapulalla kans. Vähän seuruuta ja suora luoksetulo, lopuks ruutuun palkalle.

Kotona käytiin Hupun kanssa omassa pikkumettässä etsimässä heitettyjä nakkeja -> silmät loistaa, ja tekemässä vähän kaukoja -> korvat on hyvin, ja kun kotona vakisäädöt silmissä ja korvissa toimii niin tehtiin vielä vähän seuruuta ja kierroista stoppeja kotipihassa. Terapiaa :)

Ennen mun koulutusta tehtiin Selman ja Hupun kanssa lenkillä seuraaamiskisa, se oli kivaa. Suoraa pätkää pitkin parkkista ja se hävis kumman koira tiputti ekana kontaktin. Ekan erän Hupu voitti, sitten suostuin ahneena kaks kolmesta kisaan, rupesin miettimään että jopas Hupu edistää, ja hävittiin sitten molemmat kaks seuraavaaa..ahneella on..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti