perjantai 26. huhtikuuta 2013

Uupu oli mukana kun olin kouluttamassa, piti kuitenkin ehtiä kauppaan joten treenattiin vasta sen jälkeen Prisman nurtseilla, eka kerta tänä keväänä, nurtsi oli aika märkä ja oltiin lähinnä hiekalla. Kun vertaa viime vuoteen samassa paikassa, niin Hupussa oli tapahtunut tosi iso muutos, se oli siellä mun kanssa! Treenikavereina meillä oli sorsia.

Hihnassa kävellessä Hupu oli ihan hervoton, ois pitänyt kyttäillä sorsia, ja etenkin syödä paskaa...(vai onko ne jo hanhia, en tiiä?) Treenit kuitenkin treeneinä. Aloitettiin tunnarilla, tai oman piilotusta, täytyy sanoa että en ois uskonut että linnunpaska ei kiinnosta, mutta meni kovaa etsimään, etsi ja toi, tehtiin toinenkin ettei ollut vahinko. Nyt se on kyllä vähän purrut kapulaa, mutta asenne on muuten tosi kiva.

Muuten treenailtiin lähinnä hiekkatiellä. Seuraamista, oli yritteliäs! Stoppeja kierroilla, luoksetulon jättöä, nyt palkkasin pysymistä, kerkes silti kerran nousta seisomaan. Ja kaukoja. S-i pitää nyt tehä ihan läheltä että onnistu. kaukoja kierroista. Tunnarilla tehtiin vähän pitoa ja kiertämistä. Hupu oli kyllä ihan hurjana koko treenin :) Hirveesti ei ollut häiriöitä, paits ne sorsat, jossain kohti kulmasta meni ohi pari koiraa jotka haukku, hassua kun Hupu ei huomannut niitä vaikka mä huomasin.

Huomenna sitten nuorten koirien ringin leirille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti