keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

tehistreenit

Alkuun paikallolot, Hupu meni käsky-sanasta maahan, oli alussa vähän levoton katteli ympärilleen, naapuri tais piipata, rauhottui sitten makoilemaan. Ennakoi sivullenousunki sitte. Seuruusta palkalle piiloon.

Hupun vuorolla tehtiin ensin se neljän suunnan karkailutehtävä, oli ruutu, liikkuri teki tunnarin (muut vaan kasassa ja oma jossain seassa), sitten heitettiin metsku, ja heitettiin hyppynouto. Mä nyt en onnistunut olemaan ihan optimaalisen selkeä, saattoi tulla jokunen "apuahupueikuntakaisinoijeivoinutvielämennäodotakiltti"-juttu, mutta koitin kovasti skarpata. Musta kyllä tuntu että rupes jo tällä treenillä kuuntelemaan ja karkailu väheni. Toisaalta, Raila käskytteli, ja se ottaa sen "käsky" silleen "tää on häiriötreeni, pitää pitää kontaktia" kun sitten lopussa tehtiinkin niin että Raila oli hiljaa, niin johan alkoi karkailu. Saatiin kai näistäkin onnistumisia. Pitää jatkaa huomenna jos ehtis ennen tai jälkeen tehiscupin.

Istumista kierroista, assarit palkkas ja naksutti, mä oon vihdoin ja viimein niiiin oppinut hyödyntämään sitä että tarjolla on avustajia :) Aluks istu, sitten teki jokusen seisomisen, kuulemma ihan semmosella "teen stopin"-asenteella, ettei edes yrittänyt istua. Sitten tuli useempi istuminen. Hupu oli aika höpö kun joka kerta kun assari heitti sille pallon niin sillä oli niin hämmästänyt ilme naamallaan että oho, mistä ihmeestä toi pallo tuli :)

Aikaa jäi niin ehdittiin vielä lopussa tekemään kaukoja häiriöihmisellä vieressä. Suurimman osan teki aika hyvin, kerran varasti namin ja jonku vaihdon tais jumittaa.

Oli kiva treeniHupu!

Sara treenas kotona, stoppeja kierroilla, seuruuta ja kaukoja peruutellen. Stopit oli hyviä, seuruu vinoa ja edistävää, kaukoissa saatiin ihan ok:sti tehtyä.

Hupun kanssa vielä juoksulenkki ja ihan pienet treenit kun pellon futiskenttä oli niin houkutteleva ja tyhjä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti