maanantai 15. huhtikuuta 2013

Sunnuntaina pienet aksakisatreenit molempien kanssa. Sara teki vähän seuruuta jääviä ja kaukoja. Me haluttais tokokisat aksakisoissa kiitos, pystyy niin paljon paremmin keskittymään kun ei oo hiljaista ja rauhallista.

Hupun kanssa yritin eka epätoivoisesti palkkailla kontaktista tai edes nätistä hihnassa kävelystä. Juu ei oikein tullut mitään, mä kääntyilin koko aika toiseen suuntaan ja koira sinkoili hihnassa sinnetänne.. Oishan sen voinut pentuna opettaa kävelemään hihnassa mutta luulin että kyllä bortsut osaa, tai että ne ei ees tarttis hihnaa ;) (joo vitsivitsi, kai sitä yritettiin opettaa muttei onnistunut oo vielä onnistunut)

Tehtiin seuruuta, aika lyhyitä ja palkkaa namilla, noutoa jossain kohti kun oli tarpeeks tilaa, palkkaa vauhdista ja jokunen sivulle. Innostuu aina kun vaikeessa tilanteessa pääsee noutamaan ja viimeistään siinä kohti muuttuu normaaliksi treenikaveriksi. Kaukojen ylösnousuja, ja jestas, ne toimi myös aksakisahäiriöissä jostain kymmenestä metristä! Kiva huomata että asiat oikeesti josku kehittyykin. Luoksetulo stopilla ja palkka liikkeellelähdöstä ja palkka vauhdista. Kokonaisuutena Hupu pystyi kyllä keskittymään paljon aiempia kertoja paremmin aksakisatreeneissä, ja mullakin oli jotenki normaalia luottavaisempi olo. Ehkä kun pääs siitä hihnakävelyn tuskasta ;)

Eilen molemmat teki kotipihassa tunnaria lumen alta paljastuneiden terassin kaiteelta talven aikana ilmeisesti tippuneiden vanhojen omien sekaan, hyvin löytyi. Molemmat teki myös liikkeestä istumista (ja Sara myös maahanmenoa) jäätiköllä, molempia tais ällöttää istua, Saraa vielä enempi. Molemmat teki metskun palautuksia. Saralla oli taas vaikeeta, Hupulla ei yhtään. Hupu teki ekstratehtävänä kaukoja naksutellen, hyvin teki vaikka vieressä käveli ihmisiä autolle & lähti autolla, kulman takana sillalla oli joku koirafightin kuuloinen lenkkeilijöiden kohtaaminen ja meidän metsässä meni joku lenkkeilijä koirineen. Ei meinattu voida lopettaa kun tuli näitä "kuin tilauksesta" häiriöitä toinen toisensa jälkeen. Jännä että Saran kanssa tehdessä ei ollut ketään missään-  vai enkö mä vaan sen kanssa pongaile niitä?

Kotona on vähän temputeltu. Jay antaa nykyisin jo treenata aidan takana saamatta hullua raivaria, kivaa! Ulpu on laittanut purkkeja pinoon ja molemmat tehnyt kaukoja takajalat tyynyllä. Tosin Hupun kanssa se oli kaukoja erikseen ja takajalkojen tarjoomista tyynylle, oli vähän vaikee, tyyny tais olla ällö jalkojen alla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti