lauantai 13. huhtikuuta 2013

Eilen ajoissa töistä kotiin ja Ojankoon treenailemaan, Marko meni halliin aksailemaan ja mä ulkokentälle.

Hups aloitti, tehtiin ekana kierros liikkeiden aloituksia niin että sai palkkaa perusasennosta. Oli aika pätevä, näitä sais tehdä toki lisääkin.

Seuraavaks  voivoi neljässä osassa läpi.

Paikallaolossa palkkasin kehäänmenon, maltoin tehdä ihan neljän minsan makuun, hyvä mä! Ei ihmeitä, ulkona on parempi kun hallissa haistelun suhteen, oli kyllä semisti lonkalle mennyt, ei nyt silleen jalat sivussa mutta kuitenkin.

Eka setissa ruutu, oli tosi reunassa ja korjasin sisälle, ei kyllä ollut aikomus korjailla mutta tein ennen ku ajattelin.. hyvin korjas. Ruudusta varasti seuraamaan kun käänsin pään -ohops! Jos palkkais paristi sitä pysymistä.. Ruudun jälkeen seuruu, teki aika hyvin, oli varmaan vielä tohkeissaan ruudun juoksemista. Seuruun jälkeen istuminen jossa jätin palkan eteen ja takaa vapautus palkalle.

Toka setti oli hyppynouto, metsku ja tunnari. Kaks ekaa oli ihan superit, kattelin suu auki että vau. Tunnarissa sitten varasti ku käännyin ja hoksas sen, meni kapuloitten ohi ja palas vasta hetken päästä kapuloille, toi oman pureskellen. Kehuin ja olin ihan supertyhmä ja teetin uusiks. Lähti sitten haistelemaan jonnekin kapuloitten taakse, uudella käskyllä vasta kapuloille.

Vikana luoksetulo ja kaukot, luoksetulo oli ihan superhieno, no ei se kyllä liirannut, mutta teki tosi nopeat stopit ja tuli kaikki välit kovaa. Kaukoissa palkkasin eka vaihdon.

Sara teki evl:n, oli taas vähän kuumana ja oli vaikee lähteä merkiltä ruutuun ja kapuloille kun ois pitänyt räkyttää. Ja sitten metskua ei voinut muka tuoda. Kokonaisuus jäi vähän tekemättä ku oli pakko saada tehtyä. Kaukoissa Selma teki just samaan aikaan ja totteli sitten Markon käskyjä ja tuli eteen joka vaihdolla.. voi huoh. Puutteellinen alkulämppä? Paikallaolot oli silti ok alussa.

Hupu teki vielä toisen lyhyen setin, meinas olla vaikeeta kun Selma teki sruutua amaan aikaan. Sain kuitenkin tehtyä, stoppeja takapalkalla, ruutua kun se vapautui. Tehtiin vielä paikallaolot, Hupu oli keskimmäisenä Selman ja Novan välissä. Nuuski paristi ja katteli ympäriinsä.

Tänään heitin Markon seiskaks agikisoihin töihin ja käytiin samalla mustien kaa treenimässä. Satoi reippaasti vettä ja lämmintä oli vaan pari astetta. Ihanaa!

Hupu teki ekana, alkuun eilisen tunnari uusiks, ei ongelmia ja pysyi kääntymisen. Unohdin lapun kotiin ja ruudussa pysymiset unohtui. Tehtiin joku pieni kokonaisuus, ruutua palkalle ja tyhjään ja palkalle. Vähän siirtymiä yms. Oli ihan SuperHupu taas<3

Sarkin kanssa korjailtiin ruutua namikipolla, ja sitten kipon vetovoimasta korjailtiin merkkiä, onnistumisia saatiin kivasti. Ohjattua kans yhdellä kapulalla, nyt ei ollut ongelmaa tehdä merkkiä eri suuntaan kun oli eka tehty toiseen. Pitää nyt tehdä kokonaisuudet niin että ruutu ja ohjattu onnistuu, tai siis se merkiltä lähtö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti