tiistai 16. huhtikuuta 2013

Eilen Markon kanssa Malmilla. Ihana kuiva hiekkakenttä vaikka satoi vettä!

Hupulle liikkuroitu voivoi välipalkoin. En kauheesti lämppäillyt, joku yks perusasento ja suora luoksetuloa, vähän leikitin (oisko parempi vaan namitella?). Seuruu oli kyllä järkyin aikoihin. Tosin itteki alotin sen huutelemalla markolle että ei kun kutsu meidät kehään, enkä ollut välttämättä keskittynyt koiraan. Ennakoin järkkyä seuruuta kun halusin virheet videolle. Nyt pitäisi miettiä seuraavien ongelmapalasten treenausta
-sama vanha vika, liikkeellelähdön kontaktintiputus, ei tätä ny parissa viikossa korjata, mutta sitä pitäis treenata ihan tolkuttomasti koska haluan sen kuitenkin pois jossain vaiheessa, jokainen seuruu joka alkaa sillä niin tulee ärsyttävä fiilis itelle.
-paikka on hilannut liian eteen, ei tätäkään varmaan parissa viikossa korjata, mutta pitäs kuitenki
-pomppimisesta on tullut epätasaista joka viiennellä askelella tapahtuvaa rytminrikkomispomppua-näyttää tosi rumalta!
-vasemmalle käännöksissä tapahtuu joku mun käden heilautus jota luulee kai käsiavuks ja pysähtyy sekunniks ja jää jälkeen? (onneksi sentäs kirii heti käännöksen jälkeen)
-juoksu oli pelkkää loikkaloikkaa ja ehti siinäkin katsella eteen?
-mulla oli hirvee kiire tehdä liikkuroidut käännökset -> ehkä pahensi käännöksiä
-jossain kohti tuli useempi väljä käännös peräkkäin ja heti käännösten jälkeen kyllä tsemppas, katteli käännöksissä eteen, jäi jälkeen.
-peruutuksessa ei peruuttanut suoraan ja peruutuksen jälkeinen pa oli takana (!)

jos jotain hyvää pitää ettiä niin suorilla oli aika kivaa (paitsi edessä) ja teki kaikki perusasennot ja perusasennot oli aika nopeita :)

Istumisessa haisteli, mietin mielessä jotain aargh ja karkas alta. Sitten ei enää istunut.

Luoksetulossa palkkasin jätön, kokonainen oli edelleen aika kiva

Luoksetulon ja ruudun välinen siirtymä oli ihan superhyvä, ja vauhti ruutuun :) Ruudusta kävelyt niin että piti hakea vasemmalta sivulle, tätä ei ookaan muistettu tehdä! Hyvin osas.

Noudot tehtiin puu ja metsku niin että Marko kävi heittämässä kapulaa vielä kauemmas. Kesti joku elämä ennen ku otti kontaktin ja pääs hakee. Puu sivulle ja metskusta vauhtipalkka. Muistin eka jessata ja sitte vasta lelu esiin.

Tunnari oli ok, pysyi käännökset yms. Vähän kolhas vierasta kapulaa haistellessa, muuten haisteli tosi nätisti.

Kaukoissa palkka tokavaihdosta, teki ihan super vaikka Marko kahisteli takin hihoja liikkuroidessa.

Lopuks tehtiin vielä istumista assarinaksulla. En tiedä jäikö joku en voi istua-moodi siitä haisteluepisodista, vai eikö vaan osannut, mutta nyt olikin taas tosi hankalaa. Pohdittiin että se alkaa kyllä istumaan käskystä, mutta jos ei tule mun varmistusvilkaisua niin lopettaa liikkeen ja meinaa lähteä perään mutta jää kuitenkin seisomaan. Ei oo niinkään kiinni ehkä sen istumisen avuissa, vaan oon opettanut että mä aina katon että istuuko se?

Loppuun vielä istuminen tosi autettuna ja siirtymästä ruudulle jossa oli palkka valmiina. Kokonaisuudessaan Hupu oli kyllä aika kivana, etenki ku päästiin niihin luoksetuloihin ja ruutuihin joissa loisti niin oli tosi tohkeissaan ja iloinen :) Noutojen kyttääminen oli kyllä pitkästä aikaa aikamoista, onkohan se sittenkin semmonen kyttääjä, vaikkei ulkoisesti näytäkään siltä miltä useat muut rotunsaedsutajat samaa tehdessään, hmm.

Välissä teki Jay sitten Sara. Joku luoksetulo vaan lämppänä, seuruun aloitus, palkkasin eka metreiltä. Kun lähdettiin siitä sitten jatkamaan niin oli rauhallisempi. Ääntä tuli vaan askelissa.

Zetassa kokeilin niin että eka suoralla ei asentoa ja tokalla istuminen, no ei ollut ehkä ihan kuulolla ja ei istunut, kolmannelle uusi istuminen ja sitten istui.

Luoksetulossa palkka stopista, valui, mutta pysähtyi. Maahan ja loppu oli palkan jälkeen hyvät.

Ruutu niin että kun meni merkille niin Marko vei muka salaa kupin ruutuun. Merkkikin oli nyt ihan hyvä, ei mitään ongelmia löytää tai irrota. Kupille meni tietty kovaa. Loppu erikseen, jäi haistelemaan namia maasta matkalla, löi liinat kii täyestä vauhista ja etsi namin. Jestas.. Uusittiin ja uusinnalla ok.

Ohjatussa ok merkille ja ok kapulalle (!). Tiputti kapulan ku annoin uuden sivu-käskyn lopussa, tuli toki hyvin sivulle..

Metsku samaan tapaan ku Hupun paitsi että tehtiin "Marko varastaa sun kapulan" leikkiä, mietin että ku Saran mielestä on niin siistiä leikkiä jotain "lällällää mulla on sun lapanen"-juttuja, niin jos sitä käyttäs tohon metskuun, vaikutti toimivalta. Jatketaan testailua.

Tunnarissa kuvittelin jotenki että tuo väärää ja unohin siinä miettiessä antaa uuden sivu käskyn, tehtiin vielä toinen ja uusinnalla ok, myös sivulle.

Kaukoja tehtiin nyt takapalkalla, niin että kuppi oli takana mutta nami tipahti sinne Markolta vasta kun sanoin jes. Toimi aika kivasti ja teki parempia vaihtoja kuin pitkään aikaan treeneissä! Sain sopivasti etäisyyttä tolleen, läheltä sählää niin helposti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti