torstai 18. huhtikuuta 2013

Eilen oli totaalivapaa kun ilta meni tehiksen pitämällä luennolla, ilmainen iltaruokakin kävi jo ihan helposti kun olihan jo toka kerta :)

Keskiviikkona tehistreenit. Muita ootellessa ehdin tehä vähän seuruuta peilin edessä naksulla, pitäs ehkä käydä joku päivä vapaatreenailemassa niitä lisää kun vaan ehtis.

Alkuun paikallaoloista pelkkä makuu. Hupu oli sen mitä kurkin niin ihan hyvännäköinen, koko aika suorassa ja korvat hörössä, kävin palkkaamassa kun toinen koira nousi. Jossain välissä oli katellut viereiselle kentälle ääniä (ja pysynyt silti suorassa eikä lonkkaillut -hyvä!). Lähti ettimään piilosta lelua kun kehuin vaikken ollut jättänyt sinne kun unohdin, ehdin viemään toiselta puolelta lelun niin ei ehkä tajunnut :) Ei kyllä ehkä sais karata kehuista kun vasta luvalla :)

Teemana oli luoksetulo, me tehtiin suoria luoksetuloja niin että kaks avustajaa seiso mun molemmilla sivuilla, sitten lähempänä sivuilla niin että Hups mahtu justjust tulee, sitten ne seiso edessä niin että Hupu joutu tulee niitten välistä, ja mun edessä jonossa. Kaikilla yrityksillä Hupu tuli suoraan ja reippaasti sivulle :) Tää oli sen mielestä ilmeisen tavallista että ihmiset ny voi seisoo missä vaan :)

Tehtiin vielä stoppi niin että takapalkka tipahti assarilta vasta jes-sanasta, ja toinen stopilla niin että pääs takapalkalle sivulta. Kaikki ihan ok, etenki mattoalustalle :)

Kotona ollaan tehty lähinnä kaukoja lenkkivapautuksella ja ruokakupilla. Tänään aamulla hyvin pienimuotoinen aamun ulkotreenistartti (piha on vielä ihan litsu, ei viiti hirveesti treenaa ettei mee mudaks, ja kiirekin oli), vähän seuruuta lelulla. Sehän leviää ne oikeelle käännökset vaikka ois tosi tosissaan yrittämässäkin (puri!). Pitää treenata. Pitää miettiä miten niitä treenais. Asenne oli kyllä 10+ :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti