sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Elina Niemi kouluttamassa tehisläisiä

Tarja järkkäsi Elinan kouluttamaan tehisläisiä, kivaa. Vaikkakin itsellä tuntuu olevan vähän koulutusähkyä, kaikenmaailman yleistokollisia projekteja menossa, sen lisäksi kaikista liikkeistä on varmaan vaikka mitä läksyksi tulleita asioita treenaamatta ja selkeästi tiedossa mitä ja miten pitäisi treenata, niin on vaikea keksiä mitään aiheita itselle. Onneksi muitten treenien seuraamisesta saa aina myös ajatuksia. Hups teki ekassa setissä seuruuta & olin selittänyt silleen pikaisesti kaikki yleisongelmat etukäteen. Oli aika laamana, (makoili vuoroaan odottaessa?!) Elinan kommenttina että seuruu vaihtelee tosi paljon, tulee herpaantumisia, väljyyttä yms, ja sitten taas joku juoksusta seis oli ollut ihan täydellinen. Kuulemma oli myös tosi edessä-ohops, empä oo huomannut. Vasemmalle (+muihinkin, mutta tehtiin just vasenta) käännöksiin saatiin hyvä viivan päällä tehtävä treeni, mä oon tehnyt vähän vastaavaa mutta kävellyt enemmän ja tehnyt käännöksen loivemmin, näitä pitää tehdä paljon! Hupun käy siihen-käskyä vois vahvistaa jossain tokon ulkopuolella, missä tahansa, niin että vaikka Marko häiriköis ja sen vaan pitäs olla. Niin ja, mun pitäis olla selkeempi :)

Toisessa osiossa katottiin stoppeja, Elinan mielestä oli hyvä juttu jos tekee töptöp-jarrulla hallissa ja paremmat stopit eri alustalla-> matolla luisumisesta lähtee pisteitä? Stoppeja vois vahvistaa silloin tällöin kroppa-avuin ja muistaa ottaa myös läpijuoksuja kierroissa paljon, vaikkei tee itte stoppeja kokonaan niin jotain ennakointia oli olemassa. Ja palkka pois kädestä näkyvistä ja muutenki itte aina samanlainen oli tulossa läpijuoksu tai stoppi. Loppuun nopsasti vaikeeta merkkiä kun Whimsy piippas aidan takana merkin vieressä, Hups yritti eka mennä kokonaan poispäin merkistä. Teki sitten kuitenkin. Merkin taakse laitettiin ylläriksi lelu ja siellähän Hupu seisoi merkillä eikä nähnytkään lelua, ja oli ihan hämmentynyt että mitä missä kun sanoin jes. Ilostui kyllä kovin ylläristä, joten miksipä ei voisi joskus välillä ollakin. Hidas laukka ei ollut nyt kauhea ongelma Elinan mielestä kun on treenattu sitä suoruutta ja varmasti miettii sitä.

Muitten osioista tuli mieleen asioihin kiinni jääminen-niistä irroittautuminen ja sos.palkka. Mä oon aatellut että Hupu ei jää mihinkään kiinni kun se ei oo sellanen bortsumainen kyttääjä (hah!), mutta kyllä se kuulemma jää. Ja jäähän se, vähintään häiriöihin. Pitää testailla näitä omissa treeneissä, ei kuitenkaan mitään haittaakaan oo.

Koulutuksen jälkeen Elina treenas kahta omaa koiraansa, oli tosi mielenkiintoista seurata mitä ja miten tekevät :)

Kiitos Tarjalle vielä järkkäilyistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti