maanantai 11. maaliskuuta 2013

tiimin treenit ja viikonloppu

MM-tiimiläiset (jossa ollaan Hupsin kanssa mukana siis koska olen järjestelyvastaava, ei siksi että oltas erityisen hyviä :) ) oltiin varattu treeniaikaa Vuokkosilta perjantaina, voi kun siistii oli saada treenata "omalla" hallilla ajan ja tilan kanssa :) (ja kuin siistii on se että kohta pääsee ulos ja voi treenata missä vaan ajan ja tilan kanssa ilman lunta ja jäätyviä sormia!") Kiitos vaan seurasta kaikille! :)

Ensin paikallaolot, Hups oli ihan hurjan tuhma ja kääntyi makuussa syömään vierestään maasta namin (muuttuuko se schapendoesiksi!) Pitäisi ehkä treenata paikallaolot namihäiriöin. Istumisessa oli siirtänyt tassun heti jätössä. Oli ollut kai jonkun verran levoton ja katellut ympärilleen.

Ehditiin tehdä monta kierrosta, oma eka kierros, pari kehääntuloa ja assari naksautti kun oli hyvä. Pitäs ehkä käyttää jatkossakin assaria niin mun ei tarttis kytätä koiraa. Lyhyitä seuruupätkiä niin että naksautettiin kun koira oli innokkaan näköinen. Hupu oli tässä eka setissä aika vaisu, muaki kai vähä jännitti. Teki kyllä.

Toisella omalla vuorolla ruutua, eka lelulle. Paristi varasti merkiltä kun tehnyt mielestään hyvin. Onhan siinä varmaan vaikka mitä, mutta vähiten huono liike tällä hetkellä.

Jollain kierroksella metkskun nostoja, ei ällönnyt, yks kokonainen, hitaasti sivulle. Luoksetulo stopilla, ei varmaan pitäs tehdä näitä hallissa kun kaikki huonoja, ja suora luoksetulo.

Ohjatusta niin että liikkurin jälkeen vein merkille ja liikkuri oli näyttänyt haettavaa kapulaa (ruudun puolella). Merkkiä piti sitten vääntää kun teki taas vinoja, sain vähän kommenttia että merkin läpsimisen ja haukkumisen ok:na pitäminen siinä sen tarjotessa suoraa merkkiä ei ois ehkä ihan se selkein tapa. Mutta olipa reipas ilme :) Ohjatusta pitää kattoa joskus videolta miten Hupu nostaa kapulan, kun on saanut nostaa niinku ny ite sattuu nostamaan, musta se näyttää ihan ok, mutta en oo koskaan pohtinut että miten se sen tekee, vaikka se aina kisoissa yms. on mielenkiintoista seurata miten kukakin on opetettu (jos on opetettu?).

Kaukoja kun Marko testaili sähköista taulua ennen ku liikkurina ens kisoissa sitä käyttää. Joo oli jännä mennä koko laitteen eteen. Teki jotain vaihtoja jotenkuten. Mulla ei ollut mitään logiikkaa, tietty.

Lopussa vielä paikallaolot, lonkkaili oikein huolella makuussa, pitäs treenata pidempiä yksin, reilumpi &helpompi sillon ois korjata.

Mun treenit on kyllä ihan päättömiä, katoin jotain Hupun viime syksyn videoita, ei oo yli vuodess edistytty ehkä yhtään :D

Viikonloppu meni liikkeenohjaajien ja koetoimitsijoiden jatkokoulutuspäivillä. Koirat iltasin vaan lenkkeili ja juosta kirmaili metsäs. Paits Jay ny tietty treenaili jotai, semmosii hikareita.

Sunnuntai-iltana kotipihassa Hupulle tunnaria alustalla. Olin aatellut tehdä kaksi toistoa, mutta halusinkin sitten palkata vielä jostain eri kohdasta ja tein kolmannen, Hupu piti kiinni alkuperäisestä ja teki ne kaksi aika kivasti, kolmannella jäi sitten seisomaan kapuloiden taakse kuin olisi merkillä tms. Sivulla tiputtaa helposti kapulan irrotusvaiheessa, mutta pito on ihan nätti, ennen pa:ta mielellään puraisee. Yritetään nyt saada niitä toistoja ja varmuutta.

Kaukoista tehtiin kokonainen voi-sarja. Ei tehnyt toki kaikkia oikein, mutta ihan vastaavalla ollaan taidettu Saran kanssa kisata ihan hyvillämielin.. Tosin Saralla ei ollut riskinä että jumahtaa maahan.. Enivei, paikallaan pysyy, ei vaan kaikki tassut, ja ei oo kympin kaukot. Etenkin vaihdettu i-s on kaukaa aika epäselvä koiralle, tekee jonkun välimuodon. Tehtiin vielä lähempää ja yksittäisiäkin vaihtoja, loppuun vielä stoppeja ja tunnari suussa kiertämistä.

Saran kanssa jäi joskus vaivaamaan kun tultiin pihalle ilman että oli varma että treenataan, ei tietoa palkasta, ei mitään alle, ja se ei osannut tunnaria, meni nenä maassa kapuloiden ohi ja jatkoi matkaa metsään nuuskuttelemaan. Kokeiltiin samaa, ja teki taas saman. Kun lopetettiin kesken ja tehtiin uusiksi alusta niin että näytin että mulla on tunnarikapula kädessä, niin sitten se osas. Käännökset & "tehdään tunnari" ei ilmeisesti kerro vielä mitään? Saran kanssa pitäs treenata pitoa sivulla!

Sara teki myös kaukoja, hinkutettiin lähinnä i-s-i istu sarjaa ja siitä sitä seisomista, oon tainnut lipsua siitä miten tehdään, korjaa kyllä hyvin kun saan kerrottua että tehdään niinkuin ennenkin eikä niin ku on saanut välissä tehdä. Sarkin kanssa jäätyi sormet ihan totaalisesti kun nameja ei jaksa hanskat kädessä.

Hupun ruokakuppikaukoilla tehtiin nyt kuitenki taas loikkaa..itsekuri, selkeys, loogisuus, johdonmukaisuus ja muut parhaat kaverini, missä te ootte?!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti