keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

tehokkaasti tehiksessä

Yritän nyt keskittyä treenaamiseen enempi ja olennaisiin epäolennaisuuksiin vähemmän :)

Tehistreeneissa itelle teemaksi että ei stressata vaan treenataan. Oli paritreenit ja olipas tehokasta, lopusta jäi vielä aikaa niin etten viittinyt enää tehdä mitään kun koko lappu oli tehty ja vähän päällekin.

Olin Caritan pari ja tehtiin montaa pikkujuttua, tärkeetä pikkujuttua. Ekana merkkiä niin että Carita vei ohjatun tyylisillä kävelyillä taakse tavaraa. Ei juuri häiriintynyt tavaroista, mutta teki inasen vinoa merkkiä.

Aloituksia, maahanjättöjä, mulle naks kun ei haistellut, lopussa palkkasin vapauttamalla leluun, ei ollut ihan kartalla ilmeisesti että niinkin voi tapahtua. Näitä pitäs treenata paljon!

Kaukoja, palkkaa eka vaihdosta liikkurihäiriöllä, nousi joka kerta, seisomaan venyi eteenpäin, mutta nousi, ja sitä treenattiin. Istumaan nousut oli ok, toisella jäi toinen etutassu vähän vajaaksi.

Liikkeestä istumista niin että assari naksutti kun takapuoli osui maahan.. paristi seisoi, muuten ehdin kävellä metritolkulla ennen kun istui, ei nopeutunut.

Vauhtinoutoa, ylipitkä matka niin että assari heitti vielä kapulaa pidemmäksi, ekasta tuli etsi kapula a-esteen alta tehtävä, Carita auttoi että kapula on täällä ja Hupu ei ihan ollut varma oliko kyseessä häiriöjuttu vai miä, palautus oli aikas rauhallista laukkaa, oli sen näköinen ettei oo nyt ihan varma tekeekö oikein. Toistolla tuli kovempaa. Jätettiin sivulleasti tuloyritykset pois.

Ehdittiin tehdä vielä kokonainen liikkuroitu tunnari. Taas lähti mun kääntyessä mukana, vaikka näitä on muka treenattukin. Odottaessa vilkas paristi kun kapuloita vietiin, lähinnä tökki mun kättä ja yritti pitää venkoillen kontaktia. Pitäs ehkä opettaa jotenkn että tässä on ok kattoa eteenpäin. Haisteli aika tarkkaan ja rauhassa, ja meni myös kapuloille epävarmemmin kuin kotona, kerran taisi mennä oman yli ja uudestaan sille tultua otti & palautti, palkkasin matkalta.

Vuoron vaihto, Hupu parkkiin, ennen paikallaoloja oli kymmenisen minsaa aikaa tehdä omia juttuja yhtä aikaa, tehtiin Riiviksen ja Hurjan metskuilla nostoja ja kun hyvin sujui niin otin pari sivulle asti. Riiviksen metrsku oli iiiso, semmosella ei ollakaan ennen tehty. Isoa kantaessa näytti vähän siltä että "hui kun painava", muuten teki hyvin. Pienemmällä ei meinannut kerran irrottaa sivulla (!) Jatkoin sitä istumistreeniä Caritan idealla riekuttaa ekana ja lennosta istumaan, yritti koko aika tunkea sivulle ja istui edelleen kankeesti eikä oikein riehaantunut kunnolla. Sitten keksin teetättää temppupyörimisiä ja niistä istumisia, istui hyvin! Ehkä jalostetaan tästä jotain!

Paikallaolot, vähän pidemmät vaihteeks. Istumisessa kehuin kun viereinen koira nousi & sitä laitettiin uusiks. Makuussa sanoin haistelusta ja korjasin lonkkailun, loppuajan oli itseasiassa aika hyvin. Kehuin välillä. Makuusta pääsi palkalle piiloon, taitaa tykätä siitä "saan mennä juosten etsimään lelun" jutusta enemmän ku itse leluista.

Ruutu oli sopivasti tyhjänä niin tein vielä sen, merkki piti tehdä paristi ennen ku tarpeeks hyvä. Ruudussa lelu valmiina, ei yrittänyt edes varastella.

Hyvät treenit!

ps. näin toissayönä unta että Hups oli kadonnut, oli aika kiva herätä kun se oli aamulla tallessa, ja on aika kiva treenata kun se on olemassa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti