tiistai 26. maaliskuuta 2013

kokonaisuuksia

liikkuriharkkaa, Sara teki evl:n ja perään avo:n, Hups teki evl:n.

Oltiin sotungin koulun kentällä kun ojangon ulkokentällä oli vuokraajat, oli aika jäinen, mutta pystyi tekemään.

Sara oli ihan ylikierroksilla. Jossain avon loppupuolella alkoi tasoittua ja kuunteli eikä ekana vaan räkyttänyt..huh. Mut hei, seuruu oli kivaa vaikka oli ihan ylivireinen!
+tosi helpontuntuinen seuraaminen
+zeta tuntui myös tosi helpolta, kulmat ja kaikki!
+luoksetulossa stoppas, valui toki
+kun sain kapuloille asti niin toi kaikki noudot hyvin sivulle
-kaikki muu, no ei nää oo miinuksia, ranskalaisia viivoja ;)
-ohjatussa ja ruudussa ei suostunut lähtee merkiltä räkytti vaan "emmä tiiä mihin, kerro, no mihin oon menossa, kerro nyt"
-ennen ruutua kysyin missä ruutu ja ei ois sitten mennyt ekana merkille ku ruutuun
-haukkui kaukoissa parin vaihdon jälkeen
-ei tuonut tasamaametskua vaan haukkui kapulan vieressä
-luoksetulon loppupätkällä haukahti
-tunnarissa oli ihan yli, leväytti kapulat, sinkoili sinne tänne, nosti oman, heitti pois, toi väärän, näki että ei oikeen pystyny keskittyy haistelee, niin eikä pysynyt istumassa mun kääntyessä

Korjaussarjoina ohjattu ja ruutu ok, kaukoissa haukku edelleen.
Avoimessa oli vähän iisimpi, tosin kääntyi seisomisen taaksekävelyssä, kaukot oli ok, tein pelkillä käsimerkeillä, tasamaametskua ei tuonut ennen ku kyykin ja sai tarjota sen tuomista...huoh. Loppupäässä tosiaan tipahti sille normitasolle että ois voitu alottaa treenit...

Selkeestikään juokse kerran lumikasalle ja tee pari jäävää ja sivulletuloa ei oo riittävä alkuvirittely.

Hups ei ollut ylikierroksilla, kentän vieressä on paukkuva jääkiekkokaukalo, oli aika varovaisen oloinen, ei kuitenkaan selkeesti reagoinut ääniin, ja mä pystyin unohtaa ne. Markon mielestä Hups teki hyvin, musta se oli vaisu-> en kuitenkaan lähtenyt siihen mukaan vaan tehtiin ja sai palkkaa välillä jne, hyvä treeni :) Samalla kentällä oli myös joitain muita treenaajia jotka lähti ja seuraavia tuli treenaamaan, ei ollut kiinnostunut muista.

+tais suorittaa ihan kaikki liikkeet
-ärsytti tehdä pitkä seuruu ja antaa pään dyykkailla liikkeillelähdöissä, teki kai kuitenki ihan ok tasoonsa
-zetassa istumiseen vaan pieni apu, vaihdot ok ja seuruu ok (huom. töissä enkun tunnilla opittua "ok"=aika huono ;D)
-luoksetulossa teki molemmat stopit ja suoritti koko liikkeen eka kertaa! seisomisen valu, maahanki aika huono, vika metri ravia-aargh. ei kyl oo taidettu tehdä maasta sivulle tuloja. molemmat stopit oli vähä vinoja, hmm..
-ruutuun ihan törkeen hitaasti ja merkille kans, suoritti kuiteski. ku kävelin ni oli noussut ite.
-ohjattu ilman keskikapulaa, ok, hidas inasen vino merkki, palautuksessa joku ovi kävi ja pysähty seisoo ja tiputti kapulan, käskystä otti uusiks ja jatko liikkeen loppuun
-metsku ok, joutu vähä kalastelee kapulaa suuhun
-tunnari oli aika ok, toi oman, toisin ku musta turri, mun kääntyessä yritti taas kääntyä mukana vaikka on ihan oikeesti treenattu tätä!
-kaukoissa teki ekat 3 vaihtoo ihan sika hyvin, sanoin markolle että ois pakko palkkaa, ja rupes kattelee sivulle, toistin käskyn ja sanoin "hupu hei" sit oli ihan ku unesta herätetty "oho, apua, unohin"ja teki hyvin. Mut ois pitänyt siis palkkaa sillon ku tuntu siltä.

korjaussarjassa ruutua palkalle, hyvä oli, ja ohjatun palautus, hyvin sekin.

Kivaa kun Hupu klaaras, enkä mäkään jäänyt kiinni siihen että oli sille inasen vaikeeta! Olin vähän itseäni parempi ohjaaja :)

Lisätään tähänki vielä Hupun kaukot viikonlopulta. Onhan ne aika karmeet, mutta nyt kun ne on olemassa niin on treenattavaaa! Toki sitä vieraassa paikassa ja häiriöissä ylipäätään maasta nousemisen uskaltamista ja viiveitä häiriöissä on treenattava ihan tolkuttomasti, mutta voidaan ehkä myös jo treenata jotain kivoja tekniikkajuttujakin!
m-i haluisin että pomppais tasajalkaa, ei kakstahtisesti
i-m on ok
i-s on nyt olemassa molemmat vaihtoehdot, mutta sarjassa ja kaukaa hupu tekee jotain niiden väliltä, näitä pitää vahvistaa tosi paljon. videolla on näköjään lähempänä etupääpaikallaan vaihtoa. mun pitää miettiä käsimerkit ja käskyt itelle selkeiks etten vahingossa sekota
s-m tulee inasen eteen, sais tehä vielä selkeemmin hissinä myös kaukaa ja sarjassa
m-s on ihan törkeen etupainonen, se vaihto jonka tekee läheltä jossa siirtää etutassut tai toisen etutassun taaksepäin me haluttas myös sarjaan & pitkälle matkalle
s-i ei myöskään toimi sarjassa/matkalta ihan oikein, tulee eteenpäin
++mutta kaukoasenne oli kiva!! (toki ei tartteis jätössä ja paluussa ehtiä katella ympärilleen)

Illalla kotona vielä stoppeja josta "palkaks" heitin kapulan (heitän muuten kotipihassa kierrätysstopeissa palkan aina vähän vasemmalle kun siellä on enempi tilaa-ja kokonaisessa stopit oli vinoja vasemmalle...) ja pääs noutamaan ja siitä sivulle tai kiertoa. sitten kaukoja läheltä namiheittelyillä, oli tosi kivalla kaukoasenteella :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti