sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

loppuviikon treenailut

keskiviikkona treenasin hupun lenkillä, patsastreeniä, sen kanssa unohtunut kokonaan tehdä, tuli mieleen kun pohdittiin teemaryhmäläisen seuruuta, kouluttaminen on kyllä hyödyllistä :) Eka kerralla kesti aikansa, katteli hetken, lähti jatkamaan matkaa nuuskutellen, pysähty ja tuli epävarmana ravilla kattomaan että mihin jäit, pääty sivulle ja bileet. toisella kertaa pysähty hetkeks ku huomas ja luokse laukalle. kolmannella kerralla tuli jo reipasta laukkaa suoraan perusasentoon. treenit jatkuu! tehtiin jotain leluseuruuta kans lenkillä ja riekuttiin. yritetään pitää näitä kaksin lenkkeilyjä jatkossa paljon ohjelmistossa, Hupun asenne on kaksin lenkillä tosi kiva ja se on hyvin mun kanssa.

Saran kanssa korjattiin tiistaista ohjattua ulkokentällä. Toisella puolella kiertotehtävä ja toisella kapula, piti kuunnella. Aluksi piti taas vääntää, lopuksi teki kivoja merkkejä ja kuunteli hyvin. Tehtiin merkkiä neljästä eri suunnasta, kun tiistaina oli vaikea mennä samalle merkille eri suunnasta kuin jolle oli jo aiemmin mennyt toisesta.

Olin tullut suoraan töistä syömättä kouluttamaan joten sain kivasti käyttää tehistreenien vapaaharkkavuoromme siihen että tehtiin vähän seuruuta peilin edessä ja lopuksi vielä ruutuun ja se riittikin. Ekana pari toistoa merkkiä ja ruutu kentän etureunassa, sen takana ihmiset ja koira, Hupu meni tosi reippaasti ja varmasti :)

Torstaina taas harkattiin Markon kehiä. Hups oli aluksi oikein kiva, sitten rupesin miettimään että miltä se näyttää, ja meni vaisuksi, tuli virheitä ja masennuttiin. Voi elämä. Sara oli äänekäs hullu. Kaukoilla alottaminen on sille ehkä vaikeinta maailmassa, nyt kun harkattiin Markon kehää niin se haukkuu jo vähintään tokasta vaihdosta, huoh. Molemmat tais tehdä hyvän tunnarin. Seuruu oli vaikeeta kun liukastelin.

Pitää kirjoitella viikonlopun treeneistä lisää paremmalla ajalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti