tiistai 26. maaliskuuta 2013

Eilen kiireellä töitten treenaamaan joukkueporukan treeneihin Hupun kaa. Ensin paikallaolot, tulee huonosti kehään, pitäis treenata paljon! Riviin ok, rivissä ok, maahan sata kertaa käsky-sanalla, jättöä en nähnyt, kattelin aika paljon ku olin päättänyt jatkaa sitä että korjataan aina lonkkailut. Kerran kävin korjaamassa, muistin höpöttää matkalla ettei sekoita normipaluuseen.

Omallavuorolla jatkettiin häiriäseuruutreeniä, Hupuhan yritti, ei harhaantunut kertaakaan kunnolla kun Anne häiriköi. Seiso-käskyyn ei nyt reagoinut istu-käskystä oli vähän nykäissyt, mutta asenne oli superkiva! Kaukoja liikkuri-häiriöllä, ignooras Annen kokonaan mutta katteli kyllä kun ovi kävi yms. Palkkasin viiveen kontaktista yllärinä vapauttamalla. Onhan nää mennyt eteenpäin mutta jestas että hommaa riittää.

Lopuks vielä vähän siivekkeenkiertoa & maahanmenoja, ei ollut hyviä nyt hallissa, mut jos ei haluu liukuu kumirouheel niin ehkä ei sit liu'u, ei se varmaan kivalta tunnu tassuis.

Kotona lenkkihömppää, seuruuta niin että nenän eessä Marko käskytti Sempulle jotain kivoja käskyjä (en kuullut mitä mutta hupua kiinnosti kauheesti niin olivat varmaan tosi kivoja) olin pari kertaa vähän tiukkana, ja kas, lopetti sitten sen vilkuilin ja seuras hyvällä asenteella oikein pompottaen. Kaukojen jättö niin että vapautin Sarkin takaa, Huputti meinaa että kaikki vapautukset koskee aineski häntä. Tässäpä hyvä kotitreeninpaikka.. Paristi Hupulle vapautus kaukoista, jestas, jos en ois osannut käyttää kaukoissa tätä palkkana, tai ylipäätään tehnyt lenkkitreeninä, niin oltas vielä varmaan valovuosien päässä edes nykyisestä kaukotilanteesta.

Kotipihassa pari lautatunnaria Hupulle kun toi la väärän ekana. Teki paikallamakuuta eka ku kävin autolla ja laittamassa tunnarit valmiiks niin oli noussut istuman kurkkimaan, ohops! Paikallaoloista yhdessä tunnarille, varasti sivulta, vaikka olin nami kädessä aikeissa palkata kääntymisestä. Pari normitunnaria ja sitten vielä takapalkkastoppi, oli hyvä!

Ainiin lenkillä leikittiin kukakuuleeekana-käskyn leikkiä, mustilla oli vissiin joku sopimus että vuorotellaan kun toinen teki salamana aina yhden ja sitten toinen seuraavan, ja toisen tehdessä olisivat ku eivät ois kuullut koko käskyä. Tai jos tarkemmin mietin niin Hupu saattoi tehdä kaikki maahanmenot ja seisomiset ja Sara istumiset..hmm

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti