maanantai 25. maaliskuuta 2013

viikonlopun treenailut

Käytiin viikonloppuna Hupun kanssa Heinolassa, oli tarkoitus harrastaa hiihtämistä, mutta tietenkään en ollut tajunnut että ei se juoksunaru oo tarpeeks pitkä suksien kaa mentäväks. Hupu harrasti sit jäällä juoksemista.

Lauantaina treenaamassa kymiksen kentällä. Hyödynsin mukana olleen äitini pistämällä kameran käteen :) Aurinko kyllä katos ja jostain ilmestyi lumisade. Kaikenlisäksi luulin että treenaillaan auratulla kentällä kun jossain kohti alta pilkottikin jäätä, onneks lumi oli aika tukevasti kiinni ja Hups ei ainakaan liukastellut.

Seuraamisessa käännösteemaa, kols on ihan törkeen vaikee. tehdään nyt läksykäännöksiä eka vaan normissa että ylipäätään opittas ne mutta vaikeeta on, menee vähän väljäks, saattaa jäädä vinoon jne. liikkeellelähdöt on helpomman tuntuisia, tiedä sit miltä näyttää jos  näkis videolta. kvls on ihan ok. Seuraamista otatinkin videolle niin pääsen syynaamaan kunhan ennätän kattoa, ja kaukot kans. Kaukot voi-etäisyydeltä, teki ihan ok, siis ei toki hyvin, mutta ei ois nollille mennyt. i-s edelleen vaikee, tekee nyt kahden tavan välimuotona, kokeilin niin osaa kyllä ylös (etupää paikallaan) ja sei (takapää paikallaan) ihan läheltä erotella, kauempaa ei tee kumpaakaan vaan välimuodon, ei toki onneks kauheesti liiku. Kaukoissa tuntuu nykyisin tulevan aika helposti vinotusta.

Kun seuruut oli tehty niin lähinnä juoksutreeniä yms. hauskaa kun "uus" kenttä. Hyvät häiriöt muuten oli kun lumikasojen väleistä putkahteli koko aika ihmisiä jotka meni kentän poikki.

Ohjatussa ei nähnyt vasenta ja yritti keskelle. Nyt on aika paljon keskitytty kokonaisuuteen ja merkkiin, suuntia sit seuraavaks. Merkkiä ja ruutua niin että palas ruudusta merkille ja ruutuun ja välillä lähetinki vastakkaiseen suuntaa kiertää frisbeegolftelinettä. Hyvin se kyllä kuuntelee. Ja innostuu kun saa kuunnella :) Ruudussa meinas tulla tän treenin seurauksena vähän etureunaa kun en pitänyt paikasta kii vaa päästiin takas juoksee kun ite stoppas sinne eteen. Jossain kohti laskin maassa lojuvalle kapulalle ja ilme oli että "vihdoinkin" vaikka luulin ettei edes ollut huomannut koko kapulaa. Kapulan kanssa samaa ja ruudussa kaukoja. Jossain kohti kapula jäi merkille meno matkalle ja tarjos kapulaa merkkinä ja kun käskin uusiks merkille niin ois aina halunnut tuoda kapulan.

Lopuks vielä maahanmenoja kierroista, hyvin luisui, kolmannella kerralla ennakoi palkauksen ja pomppas ite ylös. Niin ja tunnari, toi ekana väärän, päätin kokeilla uusimista, ja toi oikeen. Vauhti säilyi hyvänä mutta sivulle tullessa pureskeli vähän enempi, jälkiviisaana ois tietty voinut lennostaki palkkaa.

Pari kuvaa

seuraa, vähän edessä näköjään

Hupu on hassu, tää on sen keskittynyt merkillä odotusilme

merkki-ruutu-leikkiä

kaukoja kapulan kans

tunnarin palautus

liuku maahan
 
ja maassa
Sunnuntaina lenkin ohessa vanhan ala-asteen pihassa seuraamista, pelkkää kols ja kvls ja niistä liikkeellelähtöjä. Kiertostoppeja ja kaukoja.

Sunnuntai-iltapäivänä ehti vielä Saran kanssa Jayn mukaan Heurekalle treenaamaan, luulin että sen pää ois räjähtänyt kun pääs, mutta se oliki ihan kiltti, ja suht hiljaaki jopa. Merkkiä, ruutua, ohjattua ja jäävät ja kaukoja. Kaukot on vaikeet, kun oon treenannut Hupun kaa niin meinaan olla hyväksymättä vaihtoja jotka normisti on Sarkille ok. Ruutuun meni reippaasti vaikka maa aika epätasanen eikä ollut nähnyt rakennusta. Ohjatussa Marko näytti kapulaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti