keskiviikko 6. helmikuuta 2013

6.2. tehistreenit

Meitä oli vain kolme paikalla joten aikaa oli ruhtinaallisesti. Tehtiin ekana yksilökierrokset, sit paikallaolot ja lopuks yhtä aikaa vielä.

Hups otti vähän kierroksia kun Ronja teki luoksetulon stoppeja kiertämällä ja yritti mekastaa odotellessaan... Toisaalta mekastus on ärsyttävää, (ja kiellettyä!) mutta hieman odottelemaan joutunut Hupu on aika kiva :) Unohdin tunnarilaudan kotiin joten vaihdettiin suunnitellut tunnaritreenit stoppeihin. Yritettiin vertailla kierto - & takapalkkastoppeja, no kierroilla paremmat, mutta olin lähempänä & ei tullut niin kovaa kuin suoralla. Jos jatkais kuiteski tekniikkatreenejä kierroilla. Ei liu'u niin millään hallissa, mutta en ehkä jaksa sitä murehtia kun jos se johtuu vaan siitä kun on niin "järkevä" eikä halua liukua hallin alustalla, ulkona kun välillä liukuu. Nyt saatiin avustaja takapalkka toimimaan, eli sillä varmaan jatketaan takapalkan häivyttämistä.

Tehtiin kun oli hyvin aikaa ja tilaa niin häiriökurssin läksyt. Metskuhyppy yhdellä vieraalla lelulla, monella lelulla ja itse heitetyllä lelulla. Ekalla haistoi lelua ja kun autoin sanomalla uuden käskyn ja toi heti, tokalla toi heti ja kolmannella oli kaikista paras, ei vilkaissutkaan muita kuin kapulaa :) Tuli muuten sen kerran kun otin sivulle niin hyvin, tai meni vähän pitkäks mutta semmoset ei meitä haittaa, niin ja piti nätisti. Tehtiin myös ohjattu & ruutu kuuntelutreeni, palkattiin ensin osat ohjeiden mukaan ja sitten kokonaan. Hupu oli ihan superi :) Teki kivalla ilmeellä ja vauhdilla ja mitä jouduin stoppaamaan ja ohjaamaan uusiks niin pysähtyi innokkaana ja lähti sinne minne neuvoin. Yks merkki oli tosin taas näkymätön, mutta haittaakse se jos se juoks käskettyyn suuntaan ja pysähtyi merkin taakse kun käskin, ei vaan näyttänyt tajuavan olevansa merkillä. Niin ja oli tosi hyvin oppinut kun meinas kerran nostaa tiputtamansa ohjatun kapulan laipasta niin ihan itse sitten irrotti kapulasta ja korjasi samantien otteen :)

Paikallaolojen jättöjä, tais totella taas pari muitten käskyä mutta suurimman osan hyvin, luulin jo että ei ota enää häiriötä jos mä käskytän jätöt, mutta kas oli kerran noussut ylös jojona maasta ja en kattonut ja jätin istumaan. Hyvä että muut katto kun mä oisin luullut että nousi ylös vaikka olinkin itte jättänyt istumaan. Makas tosi hyvännäköisesti ja skarppina. Autoin maahanmenoja, yhden kerran oltiin peilin eessä ja se ilman apuja ja palkka, hyvä oli.

Omalla ajalla tehtiin pari merkkiä, olin niin hyviä ettei tarttenut hinkata, unohdin taas että sillon ku tekee hyvin niin vois joskus tehdä myös niitä hyviä toistoja. Tehtiin lähinnä kaukojen m-s vaihtoa ja siihen etäisyyttä häiriössä. 10 metriä menee ihan reippaan näköisenä, 15 metriä saattaa tulla vähän eteen ja ilme muuttuu semmoseks epävarmemmaks, mutta pysytäänki vielä aika lähellä, otettiin siihen mukaan myös maahanmenoa, siinä mun pitää olla vielä toosi lähellä että tekee taaksepäin. Sitten vielä maasta istumaan nousuja että muistaa että nekin on olemassa :) Ainiin kaukoissa oli ihan hyvät häiriöt, Maria ja Ronja teki just samaan aikaan hyppynoutoa ja kerran kapula tuli aika lähelle meitä ja Hupsille jäi jotenkin ajatus kapulasta kovasti päälle ja se yritti kovasti aina vilkuilla kun kapula kolahti että josko pääsis hakemaan, sain palkattua siitä kun katsoi mua :)

edit. Saran kanssa illalla kotiparkkiksella. Merkkiä, pari hyvää, se riitti, kiva leikki niin että tulee multa hakemaan namin ja lähtee vielä nami suussa uudella käskyllä merkille, on hiljaa aineski. Kapulan tuonteja sivusta, yritti ploppasta kapulan ite kerran suustaan, kerroin että piti pitää ja piti paremmin jatkossa, meinas tulla inasen vinoja perusasentoja, kehuin en palkannut ja uusiks ja heti tuli suoraan. Pitäs muistaa Saralta välillä "vaatia" vähän enemmin kun se että joutuu yrittämään enempi vähentää sähellystä ja ääntä, jos vaan tietää mitä pitää yrittää. Seuruu oli yllättäen tosi kivantuntuista, ees käännökset ei levinnyt. Kaukoissa tulee ihan hitosti eteen, huoh, päädyttiin sitten vahvistelemaan pakittamista kun se on mennyt vähän huonoksi ja tehtiin siinä samalla asentoja, sain paristi semmosen vähän taaksepäin loikkaavaan maa-seison, se ois kiva! koska ei se kokeessa taaksepäin mee. Vielä luoksetulon stoppeja "mene tonne-maahan-tule-sto" juoksuna ja yllättäen stopitkin oli hyviä, vaihdoin käskyn, nyt se on "so" semmoisella seiso käskyn loppuosa äänellä, tuskin se nyt oikeesti sitä käskyä niin tarkkaa hyvin kuuntelee mutta enivei, hyvin pysähty, paremmin ku pitkään aikaan, olin toki lähempänä, mutta ku ei se oo pysähtynyt hyvin läheltäkään. Muistettiin palkkailla myös joku maahanmeno.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti