maanantai 4. helmikuuta 2013

Perjantaina kouluttajien vuorolla, olin taas aika pihalla, se perjantai duuniviikon jälkeen.. Oli jotenkin tavallista vaikeempaa saada otettua oma tilansa. Hups teki metkskuhyppyä häiriöleluilla, oli kiltti ja pätevä. Testattiin myös Sannan norjalainen kapula, ekaks vähän kolisi, toistolla piti hyvin. Seuraamista pitäis muistaa nyt treenata lyhyempiä pätkiä, tehty hirveesti pitkiä ja se tuskin auttaa siihen kontaktin tiputteluun. Kaukoja häiriössä etupalkalla, teki hyvin ja ihan oikein, mutta ois kyllä voinut olla säpäkämpi. Luoksetulon stoppeja ja luoksetuloa takapalkalla. ennakoi stopin ihan itte, tätä ei ookkaan ollut vähään aikaan. Ruutuunkin mentiin ja oli aika vaikee kun matkan varrella monet tekemässä, eka lelulle ja sit tyhjään.

Lauantaina Heinolassa käydessä iltatreenit vanhan itähäme talon parkkiksella, oli valot ja tilaa. Kerran meni joku auto kellariin. Äiti oli mukana ja onnistui seisomaan koko aika edessä, hyvä häiriö :) Hupu teki lähinnä juoksemista kun kerranki mahtui hyvin ruutuun, merkille ja stoppeja, sekä lopuks ohjattua. Ruutu oli ihan fine vaikka näky huonosti, merkit myös hyviä siinä. Luoksetulossa yritin että avustajalla on palkka ja tiputtaa sen, ei ollut avustaja ihan hyvin ohjeistettu ja Hups oli sitä mieltä että ei toisilta voi ottaa lelua, saattoi olla hiukan liukastakin, enivei stopit valui ja oli huonoja. Maahan hyvin kun tein lennosta niitä. Ohjatun suunnat kivasti, merkille piti taas kokeilla että jos kenottas jo kohti kapulaa.

Eilen kauheella kiireellä häiriökurssille mutta kappas sehän onkin kahden viikon välein :) Onneksi oli yks kenttä vapaana niin ei ihan turhat sumplimiset. Ei jaksanut siirtää aksaesteitä joten siellä koloissa seuraamista ja kaukoja. Sitten kahden tolpan kierrolla stoppeja ja sivulletuloja ja välillä palkkaa vauhdista. Katseluoppilas pikku-Jay nosti markon sylissä aika kovan metelin tästä leikistä :) Tein myös kaukojen aloituksia, m-s menee etupalkalla nyt jo vaikka 15 metriä jos alle tehty yksi lähempää. Sarjoista ei kyllä vielä puhettakaan.

Kotitreenit ollut vähän olemattomia, pennun touhujen kattelu on vissiin hypnotisoivaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti