maanantai 11. helmikuuta 2013

11.2. hallilla

Viikonloppuna agikisatreenejä, lauantaina oli hallissa tosi hyvin tilaa, niin hyvin että empä ollut osannut suunnitella treenejä niin luksustilaviin olosuhteisiin :) Jotain taas värkättiin. Sunnuntaina Sara treenas vaan hiljaa hengailua ja Hups teki vaan vähän jotain pientä väkerrystä. Noin suunnittelematon treeni ois ehkä voinut olla vaan pelkkä leikkiminen häiriössä..

Tänään lomalla. Hallilla oli just sopivasti kakkoskenttä vapaana, muilla treenaajat. Otin huvikseni aikaa kauan kestää kun teen lyhyet treenit, molemmat koirat treenas kolmea asiaa & paikallaoloista istumisen, kannoin esteet ja halliin tuodessa/hallista poistuessa kävelytin pienen ympyrän. Meni aika tasan tunti.

Hups alotti kaukoilla, ei toiminut yhtään, kun tulee virhe niin kattelee mielellään pois musta (ahdistuu virheestä?), palkkailin kontaktista, pitäs enempi. Vaihdot oli huonoja ja teki vääriä... jepjep. Seuraamiseen saatiin jotenki kaivettua kiva asenne ja saatiin tehtyä superiloista ja yritteliästä seuruuta, naksuttelin kun yritti kovasti. Kun oli tehty alkuun pari lyhyttä niin kesti sitten pidemmänkin samalla asenteella. Nyt pidetään kiinni tästä kivasta seuruuasenteesta, tätä mä haluan, en pientä sievää ja kontaktia tiputtelevaa. Stoppeja kierroin ja takapalkalla. Sain kivan treenin niin että oli palkka mun takana ja edessä kierrettävä tolppa ja stopista uudestaan kiertämään tai jos superhyvä niin palkalle.

Loppuun vielä kehääntulo +istuminen ja vapautus palkalle.

Saralla about sama ohjelma, tosin ekana yks hushäivy kun haukkui, hiljeni ja tuli hiljaa luokse. Sitten pääs tekemään. Tehtiin vähän seuruuta ja sitten niitä kaukoja. Ei yhtään kivemmin kuin Hupsinkaan :) Seuraamista ja siinä kokeiltiin blogeista luettua Varvara Bolshakovan vinkkiä että ennen käännöstä naksu ja käännöksen jälkeen palkka, voi taivas että Sara teki hyvin, tuommoisia käännöksiä ei oo nähty ehkä vuoteen, ei levinnyt niin mihinkään! En oo ihan varma miten sitä tästä vietäs eteenpäin, mutta, jos nyt ylipäätään saadaan hyviä käännöksiä tehtyä niin onhan se parempi kuin vain toistaa niitä levähdyksiä! Mietin että jos se yleistäs niin että käännän pään ja sitten naks, ja se käännöksen/naksun/palkan odotus siirtyis siihen päänkääntö vinkkiin? No katellaan mitä tulee! Mua kun ei haittaa niin yhtään käyttää naksua "väärin" kun en mikään truenaksuttelija oo koskaan ollu :)

Saralle stoppeja kierroin, päätin palkkailla kun ylipäätään pysähtyy vaikkei ois superhyviä, on se kuiteski kivempi niin ku että ei stoppaa ollenkaan.

Loppuun myös Saralle lyhyt istuminen kehääntulosta.

Ihana oli lenkkeillä treenien jälkeen Ojangon pelloilla lumisissa maisemissa, pelloille on tehty ihan älyhyvät polut, ilmeisesti kiittäminen lumikenkäilijöitä. En malttanut jättää polkuja käyttämättä hyväksi ja tehtiin Hupun kanssa kaukoja, vois sanoa että kyllä se lenkillä osaa. Tekniikka ei ehkä ihan täydellisesti kestä, ja taaksepäin tehtävät asiat liiottelee, mutta lenkillä etäisyydellä ei tunnu olevan mitään väliä, tekee kolmestakymmenestä metristä siinä missä kymmenestäkin, ja joka käskyllä suorittaa innokkaana jotain, useimmiten jopa sen oikean vaihdon :) Mikä hassua, niin lenkillähän mulla ei oo muuta palkkaa sillee ees kaukoista kuin kehu, niin ja tietty se paras, vapaaks juoksemaan vapautus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti