maanantai 18. helmikuuta 2013

viikon verran treenejä

Ohops, ompas jäänyt raportointi

11.2. maanantai-iltana vielä häiriökurssilla. Huh että oli vaikeeta. Karmee meteli taas ja kauhee ärsytys kun osaan vaan vaikeuttaa Hupsin onnistumista. Häiriöjuttujen vuoksi ois kiva olla rento ja iloinen ja auttaa koiraa onnistumaan, mutta mä oon tietenkin vaan ahdistunut kun ei kuule mitään ja meteli käy korviin ja ei tiiä mitä tehdään seuraavaks ja miten. Noh, kyllähän Hupu suorittaa, mutta en haluis nähdä sitä suorittamassa kun se on ihan ahdistunut rassu ja kaikki into puuttuu. Mietin että jos saadaan itekseen nysvätessä kivoja ja fiilikseltä loistavia treenejä, niin tarvii ehkä nostaa niin että suurin osa treeneistä ois niitä. Ja niitä mulle vaikeita tilanteita sitten vielä suunnitellummin että en muutu zombiksi joka ei osaa palkata koiraa edes käskettäessä.. Huh.

12.2. tiistaina hallilla, kivat treenit! Kadonnut oli koko maanantainen ahdistus ja koiran kanssa treenaaminen on parasta ja kivinta. Hups loisti. Ohjattua, tunnaria ja metskua.

13.2. hallilla kivat reenit! Treenilistalla oli seuruu, luoksetulo ja paikallaoloista istuminen, sekä kaukoja kans tehtiin. Seuruu oli ihanan loikkivaista :) (siis Hupun, Saran ei tarvi loikkia seuruussa, sillä riittää se häntä :) )

13.2. illalla muistin tehistreenien ajan väärin (aargh!) ja päädyin pihalle tekemään kaukoja, kaaduin hienosti kyynärpää edellä maahan ja loppuviikon olinkin aika yksikätinen, sunnuntaina yltin jo koskemaan omaa naamaa myös vasurilla.. Mut Saran kaukomatka josta suoritti ekan ylösnousun oli 60m, pidempään ei parkkis riittänyt, itseasiassa ennen kaatumista ehdittiin vielä ahnehtimaan niin että tehtiin koko setti siltä matkalta. Toistolla tartti ekaan ylösnousuun tuplakäskyn, muut teki kerralla, lumessa oli jäljet ettei ollut ees kauheesti liikkunut. Hupsille kokeilin 30, nousi istumaan, mutta tartti tuplakäskyn.

14.2. yritin käydä yhdellä kädellä treenaamassa, aika vaikeeta, etenki ku pussienpainot yms. ei ihan yhellä kädellä nouse. Hups selkeesti oli jotenki rauhallisempi ku olin kädetön? Mukana oli vaan Hups. Tehtiin luoksetuloa ja stoppeja sekä vähän liikkeenvälejä ja kehäänmenoja

15.2. kouluttajien vuorolla, käsi vaivas edelleen, tehtiin kuitenkin jotain. Sara hinkkas zetan seuruuta, tai mä. Saralla on nyt ollut ruudussa alusta-kuuri, on tullut selkeesti paljon varmuutta takaisin. Saran merkit on myös ollut tosi hyviä ja suoria :)

16.2. seuralla kouluttamassa Nina Manner. Hupsin kanssa katottiin sivuaskelia ja peruuttamista, ja jotta saatiin myös jotain vauhdikasta mukaan niin luoksetulon stoppeja. Hyviä juttuja tuli taas niin omasta kuin muidenkin osioista!

17.2. oltiin Leena Piiran koiran liikkeet seminaarissa, koirilla vapaa. Jay oli semmassa mukana, muut kotona makoilemassa. Päällimmäisenä jäi mieleen tietty mitä omista koirista vois katella, ja tuijoteltiinkin liikkeet läpi heti iltalenkillä, mutta myös se että kaukojumppaa sietäs tehdä vaikkei tokoiliskaan, ja että jos koira istuu pentuna esim. jalat levällään, niin korjataan se asento oikeaksi eikä anneta sen istua niin. Mä oon jossain kohti kotitreeneissä siirrellyt Hupsin tassuja paljonkin kun meinas istua rumasti, ja sillä on nykyisin mun silmään ihan täydellinen istuma-asento, liekö tullut lihasten kehityttyä, vai onko osaltaan kiittäminen siirtelyä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti