tiistai 1. tammikuuta 2013

tavoitteita vuodelle 2013

En oo oikein jaksanut palailla vuoden 2012 tavoitteisiin, ne oli ehkä epärealistisesti asetettuja, tai ei vaan oo yritetty tarpeeksi, tiedä häntä. Hupsin kanssa opin viime vuoden aikana että jotain lajitavoitteita ei vaan voi kirjailla paperille ajatellen "muutkin sen ikäiset on kisanneet siinä ja siinä luokassa jne" Niillä muilla voi olla osaavammat ohjaajat, enemmän treenimahdollisuuksia, paremmin suunniteltua ja toteutettua treeniaikaa, ja ennen kaikkea, koirat on yksittäisiä yksilöitään, ja siihen valmiisen koetulokseen vaikuttaa niin moni muukin asia kuin vain se pelkkä lajin treenaaminen. Hups, pikkuvanhana syntynyt, on kuitenkin vielä tosi epävarma pieni keskenkasvuinen koira. Sillä on suuremmat mahdollisuudet tulla joskus hyväksi jos mä maltan olla vertailematta samanikäisiin ja jatkan pienen monimutkaisen koiran ajatuksien ymmärtämisen opettelua :)

Mutta niihin tavoitteisiin

Sara
-ilmoittautua rohkeasti kokeisiin, jos jossain kokeessa tapahtuis jotain "ihan kauhean noloa" niinkuin koira vaikka karkais syömään jotain nameja niin siirrän sen jonnekin aivojen lukolliseen pöytälaatikkoon ja sitä seuravaan kokeeseen meen taas osaavan koirani kanssa, osaavan koiran, johon luotan.
-keskitytään treeneissä liike- ja kokonaisuuksien osaamiseen typerän ahdistelun sijaan, kivaa että on terve koira ja se on elossa ja saan treenata (ja kisata) maailman siisteimmän pikkumustan kanssa
-kun pistän ylläolevat päässäni järjestykseen niin: saada ykköstuloksia, TVA
-SM-kisoihin osallistuminen, ykkönen ois ihan realistista saada keväällä jos vaan päästään ja uskalletaan kokeisiin
-riippuen Hupsin edistymisestä, ehkä osallistuminen piirinmestaruuksiin mun, tai sitten markon kanssa? sama koskien seuramestaruuksia

Hups
-oma-aloitteisuuden vahvistaminen
-oikean asenteen rakentaminen
-järkevä eteenpäinvievä treenaaminen
-pitää mielessä miltä haluan asioiden näyttävän
-VOI1, EVL1
-haimme SM-joukkueeseen, jos sinne mahduttaisiin niin osallistuminen
-ehkä osallistuminen piirinmestaruuksiin? sama koskien seuramestaruuksia
-jos pikkukoiralla pää kasvaa niin syksyllä karsintoihin osallistuminen kokeilumielessä

Jos syksyllä on näyttelyn yhteydessä iso sisäkoe niin jommankumman koiran kanssa sinne osallistuminen

Laitan tähän muidenkin meidän koirien tavoitteet :)

Selma
-AVO1, eiköhän jo pikkuhiljaa ne kaikki liikkeet ois ihan mahdollista onnistua samassa kokeessa, Selmalla on aika monta juttua niiku stopit ja kauko joille Saran vastaavat treeneissä kalpenee mennen tullen..
-osallistuminen voittajaan
-pysyä terveenä, koskee tietty kaikkia koiria, mutta erityisesti tietty Sempulaa<3 Nyt on ollut hurjan virkeä, suorastaan villi :)

markon pentu
-syntyä, kasvaa ja oppia koirien tavoille paremmin kuin meidän muut koirat koskaan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti