torstai 10. tammikuuta 2013

9.1. tehistreenit

Alkuun paikallaolot, kävin taas kerran korjaamassa asentoa, oli aika saukkona kun korjattiin, makuut on kyllä parantunut, pitäis nyt tehdä ehkä tehokuurina yksin peilinkautta sitä asentoa vielä. Kotimakuissahan se ei mee lonkalle kun ehkä vahingossa jossain 10 minsan jälkeen, on niin skarppina kun on iltaruoka kyseessä.. Toinen lyhyt jättö, jäin riviin, oli hyvä.

Omalla vuorolla ohjatun oikeeta puolta, kaiken maailman sovelluksia yhellä ja kaikilla, muut kapulat tuntuu vetävän kovasti puoleensa (ihan ku ajattelis "äsken haettiin toi, seuraavaks haetaan tää toinen") muistin palkata kun stoppas hyvin, ja kerran teki taas sen että haki oikeen ja oli lähdössä juoksemaan muita läpi, sain palkattua nostosta niin nopee että käänskin nokkansa kohti mua. Alkutreeneissä vein vaan merkille, vikana vielä pelkkä merkki ja siitä palkkaa.

Lennosta apinoitiin kun Carita teki pikkulapsihäiriötä, ekana Hupua saukotti ja ois pitänyt päästä kattomaan, kun ei päässyt niin oli aika hyvin, jossain kohti sitten yritti komentaa että menes kauemmas, en tiedä oliko talutettu Peetu pelottava, vai Peetun päälle taluttamaan kumartunut Tarja. Tän jälkeen kuitenkin onnistuneita, ja seuruutus Peetun ohi oli helpompaa kun me oltiin liikkeessä ja häiriöt ei tullut kohti eikä enää ollutkaan kauheen jänskää. Tehtiin myös Hurjan kanssa vierekkäin paikallaolojen käskytyksiä ja kaukoja. Etenkin paikallaolokäskytyksessä Hups tottelee jokaisen maahan-käskyn jonka kuulee..Sain palkattua kun ei totellut. Kaukoissa teki taas vähän mitä sattuu, ei pahemmin ottanut häiriötä, varmaan kun on ihan eri käskyt, ja toisekseen saatiin tehtyä ehkä just yks vaihto ja palkka, niin ei se ois ehtinytkään :)

Kaukoihin liittyen tosi ärsyttävä ajatus kun se nyt tekis luonnostaan i-s pompun kautta ihan tosi kivannäköisesti takajalat paikallaan... jos nyt eka sais yhet kaukot johonkin kuosiin ja miettis vaihtamista sitten..?

Ennen treenejä lenkillä Hups oli kyllä tosi villi, kehuin joku kerta kun juos mun luo, sitten seuraavalla kun juos luokse niin puras mennessään hihasta, toi keppiä revittäväks ja kun kepillä teetin ihan parin askeleen seuruun hiihtoladulla niin puras jalasta, ohho. Ehkä meiän pitäs siirtyä treenaamaan vaan lenkeille niin löytyis vähän tuota asennetta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti