maanantai 10. joulukuuta 2012

olkkarissa 10.12.

En useimmiten kirjaa olkkaritreenejä ylös, mutta pitää ny kirjaa itelle ylös mitä on tehty. Yleensä tehdään kotona muka tekniikkatreenia, kapulan pitoa jotain seuruuseen liittyvää, kaukoja tms. Sara on viime aikoina harkannut lähinnä oman vuoron odottelua (Hups osaa sentäs) ja kun on kiltisti niin pääsee tekemään jotain pientä, nyt päätin että se saa kyllä osansa näistä, saa opetella pitämään kapulaa suu kiinni sivulla, ja saa opetella pari metriä vähemmän loikkivia askelia yms. (no joo on niitä tehty ennenkin mutta ei oo oppinut-huonosti opeteltu..). Hups saa vähäks aikaa vaihtaa tekniikkajutut (hömppäpentu on niin onnessaan kun saa kauheen totisena pitää kapulaa tai tehdään jotain perusasennossa istumisen kestoenkkaa..) tarjoomisjuttuihin, niin tulee niitäkin treenattua, joku pieni töistätulotreeni kun tulee orjallisesti tehtyä aina kahvin valumista odotellessa. Tänään yritin muistutella sille käteen kuonolla koskemista, kun sitä kahdella jalalla kävelyä ois varmaa näppärin opettaa kosketuskepillä ja mun kosketuskeppi on ollut hukassa jo varmaan vuoden niin kämmen kelvatkoon. Seisoin tyhmästi namikäsi näkyvillä ja tuijotti vaan sitä ja ignooras kokonaan sen koskettavan käden, toisaalta hyvä että tuli tehtyä, tarjos hurjan reippaana kieppejä, kahdelle jalalle loikkimista ja kaukovaihtoja :) Sit ku sain käden paremmin esiin niin että hiffas niin törkki oikeen voimalla. Kuolemista tekee myös kivalla dravilla, siis oikein tömähtää mahaltaan selälleen. Hassu pentu, se on oikeesti varmaan sen lempparijuttu -siksikö että osaa sen ja siihen on aina oltu vaan kauheen tyytyväisiä ja se on mennyt aina vaan "oikein"? Saran haukkumista kun on joskus pohdiskeltu, niin monesti törmäsin ehdotukseen että opeta haukkumaan käskystä niin voit helpoiten kertoa että pitää olla hiljaa. (ei se kyllä auttanut) Hups osaa haukkua käskystä (no ei ihan, kauheella hetsaamisella saan siitä ulos pienen kimeän pentu "hau":n) ja kelliä käskystä, niin sille ei sit ehkä koskaan tuu näitä mun kisapainajaisia mitä Saralla on :) Tosin Hups ny muutenkin on aika erityyppinen, ei Saran ongelmat oo sille kauheen todennäköisiä.

Kaukoissa on kauheita ongelmia kun oon nähnyt semmoset vaihdot Hupulla kun tahdon, mutta miten mä nyt sille kertosin että haluun just ne tietyt, en niitä miljoonia muita variaatioita mitä löytyy. Sarkin kaukot on levinnyt ihan kokonaan kun se tekee itekseen Hupun tehdessä. Ääh. Ehkä sen käy siihen on oltava tarkemmin makaamista eikä vaan yhdessä paikassa oleminen käy. Hiljaa se on muuten ollut nyt kotona jo tosi pitkään! Kopkop.

Hiffasin muuten, kun en oo saanut vieläkään Hupsia jumittamaan leluun, vaan se tuntuu jopa mielummin katsovan lelusta pois päin jos lelu on suoraan edessä, niin vastaavassa tarkotuksessa kannattas ehkä käyttää ruokaa, ruokaan se jumittuu tosi hyvin.

Kokeillaan tässä töistätulotreeneissä sitä että tekis kapulasuussa ja ilman sivulletuloja tarjoomalla, nopeutusko niillä, jos on tommosessa temppumoodissa niin vois hyvinkin, toivossa on hyvä elää. Pari nopeeta oon saanut namikädessä hetsaamalla ja kädellä auttamalla, mutta se tuntuu tosi isolta hommalta lähtee sitä kautta, en tiiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti